Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μιλούν τα γκολ απόψε #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Μπραν – Αρούκα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας ασχολείται απόψε ο #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν πήγαν όπως θα ήθελα τα ψαγμένα προγνωστικά της Τρίτης. Ο Άρης Λεμεσού σπατάλησε σπουδαίες ευκαιρίες, δέχθηκε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα από τη Ράκοβ και εντέλει ηττήθηκε με 1-0. Έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League και δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα σημεία μας.

Δύο αναμετρήσεις για τα αποψινά ψαγμένα προγνωστικά. Ξεκινάω από το Μπραν – Αρούκα. Τυχεροί οι Νορβηγοί που ηττήθηκαν μόνο με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και παραμένουν ζωντανοί. Μπροστά στον κόσμο τους βέβαια μπορούν να αλλάξουν εικόνα. Εξαιρετική η Αρούκα στο πρώτο παιχνίδι, θα μπορούσα κάλλιστα να σημειώσει παραπάνω τέρματα. Εκτιμώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το αμφίτερμα.

Συνέχεια με το παιχνίδι Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας. Στο 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας, εκτιμώ πως ο επαναληπτικός θα είναι για γερά νεύρα. Στο πρώτο μεταξύ τους, αμφότερες έδειξαν πως βρίσκουν γκολ με ευκολία. Δεν κατανοώ τον έντονο φαβοριτισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η ομάδα της Λάρνακας μπορεί κάλλιστα να φανεί επικίνδυνη και να δημιουργήσει κινδύνους. Και εδώ με το goal/goal θα κινηθώ.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00

Μπραν – Αρούκα

Goal/goal

1.75
BET: 25 units
Μονό
20:00

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας

Goal/goal

2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending