Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πανδαισία επιλογών μέχρι και 11.75! #SuperMario

Προγνωστικά φάουλ: Πανδαισία επιλογών από τον #SuperMario με σημεία που φτάνουν μέχρι και 11.75 από το Europa Conference League!

Καλησπέρα κύριοι. Προχθές βγάλαμε στα προγνωστικά ειδικών στοιχημάτων το παρακάτω αστεράκι στο 8.75, παρακαλώ, μαζί με πολλές άλλες επιλογές. Σήμερα ανεβάζω λίγο τον πήχη και το fun bet μας θα φτάσει μέχρι και 11.75! Επίσης, προτείνω επιλογές με κάρτες, προγνωστικά φάουλ αλλά και μία τριάδα με γκολ σε απόδοση 2.79. Τέλος, και πάλι επιχειρώ με ένα ακριβές σκορ στο 6.30!

Δυάδα του 4.42 από νωρίς!

Πρώτη στάση στο μακρινό Ελσίνκι. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Φινλανδούς που θα αναγκαστούν να βγουν μπροστά για να πάρουν σκορ πρόκρισης και εκεί πιστεύω θα κάνει τη ζημιά η Καραμπάγκ. Χ2 μαζί με over 1,5 γκολ.

Με το ίδιο σημείο θα πάω και στο παιχνίδι Ακτόμπ–Σέπσι. Οι Ρουμάνοι θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα και δε θα φύγουν ηττημένοι καθώς θα παλέψουν για την πρόκριση αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Κάτι σε 1–1 βλέπω.

Προγνωστικά φάουλ: Πολύ χαμηλό το όριο για αυτό το παιχνίδι!

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει το βράδυ, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, τη Χάιντουκ Σπλιτ. Το πρώτο παιχνίδι έχει αφήσει ανοιχτά μέτωπα και ένα σκορ άκρως ρευστό. Πολλές οι επιλογές από το συγκεκριμένο παιχνίδι με πρώτη και καλύτερη το over 22,5 στα προγνωστικά φάουλ καθώς θεωρώ ότι θα έχουμε και πάλι ένα δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς είχαμε 23 φάουλ.

Επίσης, στο πρώτο ματς είχαμε 2 δοκάρια, τώρα ζητάμε 1 καθώς πολλοί παίκτες των 2 ομάδων έχουν καλά χτυπήματα. Επίσης, μπορεί να έχουμε κάποιο δοκάρι και μέσα και να πληρωθούμε έτσι.

Τέλος, στο συγκεκριμένo παιχνίδι βλέπω παράταση και πιθανότητα πέναλτι και θα πάω με ένα ακριβές σκορ στο 6.30. Οι δύο ομάδες έχουν ικανούς παίκτες να σκοράρουν και πιστεύω σήμερα θα το πράξουν και οι δύο. Στο 1–1 βλέπω να μένει και να έχουμε μακριά νύχτα στην Τούμπα.

Πανδαισία επιλογών μέχρι και 11.75!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πανδαισία επιλογών μέχρι και 11.75!

Τριάδα με γκολ στο 2.79!

Στην τριάδα μας θα επιλέξω σημεία με την επιλογή goal/goal ή over 2,5!

Πρώτη επιλογή το Χάκεν–Ζαλγκίρις όπου στο πρώτο παιχνίδι είχαμε το 3–1 υπέρ των Σουηδών. Θεωρώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν τα πολλά γκολ.

Δεύτερη στάση, το Μπρέινταμπλικ–Ζρίνσκι Μόσταρ. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 6–2 υπέρ των Βόσνιων. Κι εδώ μία από τα ίδια με τα γκολ.

Τελευταία επιλογή, για την τριάδα μας έρχεται από το παιχνίδι Μπάτε Μπόρισοφ–Σέριφ Τίρασπολ. Και εδώ θέλω την προσοχή σας, καθώς τα τελευταία παιχνίδια της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στην Ευρώπη έχουν τα σκορ 5–1, 3–5 και 6–2. Επιλογή φυσικά τα πολλά γκολ και θα ρισκάρω και με το 7+ γκολ στο 11.75!

Προγνωστικά φάουλ: Αργούν οι κάρτες στο Βέλγιο

Η Γκενκ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο στη ρεβάνς του 1–0. Διαιτητής ο Τομπίας Στίλερ ο οποίος καθυστερεί γενικά να βγάλει κάρτες. Γενικά θεωρώ οι δύο ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές και η πρώτη κάρτα θα βγει μετά το 25’.

Καλή τύχη.

Περισσότερα

Click to comment

Trending