Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακόμη «ψάχνεται» ο Ολυμπιακός #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται με την αναμέτρηση Γκενκ – Ολυμπιακός, καταλήγει στο 1.75 και αφήνει… δώρο υστερόγραφο.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ένα στα δύο περασμένα προγνωστικά από τη στήλη της Τρίτης, ουδέτερο το ταμείο. Πάντως, χάρηκα περισσότερο που πέρασε το σημείο στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ΑΕΚ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.

Απόψε θέλω να ασχοληθώ με τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Γκενκ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, έχοντας προβάδισμα από το γκολ του Φορτούνη από το πρώτο λεπτό. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η ομάδα του Μαρτίνεθ κινδύνεψε πολλάκις και είναι επίσης απορίας άξιον πως δεν επαληθεύτηκε το αμφίτερμα στο πρώτο μεταξύ τους.

Η κατάσταση στο Βέλγιο αλλάζει όμως. Η ομάδα από τον Πειραιά είναι ακόμη καινούργια, χρειάζεται δουλειά. Δεδομένα, θα έχει περισσότερα καλά διαστήματα από το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, η Γκενκ, παρόλο που ηττήθηκε, έδειξε πιο έτοιμη και δεμένη από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως δύσκολα δεν θα βρει γκολ και στο δεύτερο παιχνίδι.

Μοιραία, το αμφίτερμα στο δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα μπει στα προγνωστικά μου.

ΥΓ. Με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Άρη δεν ασχολούμαι για το… γούρι. Θέλω 3/3 προκρίσεις από τις ελληνικές ομάδες απόψε. Όποιος θέλει, τις τιμάει σε ένα δελτίο.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
21:00

Γκενκ – Ολυμπιακός

Goal/goal

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending