Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χάιντουκ Σπλιτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν.
  • Πρώτο ματς: Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ 0-0.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι σε ομάδες από την Κροατία, ενώ η Χάιντουκ έχει απολογισμό 1-3-3 κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Πέντε από τα επτά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με κροατικές ομάδες είχαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ 

Πήγε ως αουτσάιντερ στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Χάιντουκ, όμως άντεξε και έφυγε με τη λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του Λουτσέσκου παρουσίασε καλό πρόσωπο αμυντικά, επιτρέποντας σε λίγες περιπτώσεις τους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις, όμως το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό δεδομένης της ποιότητας του αντιπάλου. Στόχος για τον «δικέφαλο» πλέον είναι το να αξιοποιήσει την έδρα του και να φτάσει στα πλέι-οφ του Conference League με νίκη απόψε.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα under 2,5 σε εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Απουσίες: Διαθέσιμος τελικά θα είναι ο Σβαμπ, επομένως ο Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κετζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Τσιγγάρας, Φιλίπε Σοάρες – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Μπράντον Τόμας.

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Χάιντουκ Σπλιτ

Απέτυχε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας στο πρώτο ματς της σειράς με τον ΠΑΟΚ, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στο «Πολιούντ». Σε μια κακή ποιοτικά αναμέτρηση, η Χάιντουκ έχει να θυμάται τα δοκάρια των Μλάκαρ (13’) και Λιβάγια (46’). Γενικά οι Κροάτες είχαν περισσότερες καλές στιγμές, όμως δεν κατόρθωσαν να ξεκλειδώσουν την ελληνική άμυνα και έμειναν στο μηδέν. Για να προκριθεί στα πλέι-οφ πλέον η ομάδα από το Σπλιτ, χρειάζεται νίκη στην Τούμπα. Στο ματς πρωταθλήματος με την Σλάβεν Μπελούπο το Σάββατο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, παίρνοντας άνετη νίκη με 3-0. Δύο τέρματα πέτυχε ο Λιβάγια (54’, 63’), ο οποίος θα έχασε επίσης πέναλτι και είδε γκολ του να ακυρώνεται στο πρώτο ημίχρονο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Νταζάκου, με την Χάιντουκ να πετυχαίνει το 3/3 στο πρωτάθλημα και να παραμένει στην κορυφή.

Stat attack: Έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Με την ίδια εντεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Λέκο, δίχως νέα προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λούσιτς – Μουφί, Σάρλιγια, Φέρο, Μέλνιακ – Σίγκουρ, Κροβίνοβιτς – Σαχίτι, Οτζίτζα-Οφόε, Μλάκαρ – Λιβάγια.

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ

Ο πρώτος αγώνας, όπως συνέβη για τον ΠΑΟΚ και απέναντι στην Μπεϊτάρ, είχε μάλλον αναγνωριστικό χαρακτήρα. Η Χάιντουκ επιχείρησε να βρει το γκολ στην αρχή αλλά με το πέρασμα του χρόνου μάλλον βολεύτηκε με την ισοπαλία. Εδώ δεν υπάρχει περιθώριο να μην σκοράρουν οι δύο ομάδες αν θέλουν να προκριθούν. Με την ποιότητα των Κροατών από τη μία, και τον παράγοντα έδρα και ψυχολογία για τον ΠΑΟΚ από την άλλη, είναι εφικτό να τα καταφέρουν αμφότερες. Μοιάζει πολύ υψηλό το 2.01 της Novibet για το goal/goal και γι’ αυτό θα το επιλέξουμε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending