Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το δεξί οι Μπρέιβς #Dogass

προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB έχει ο #Dogass, σε αποδόσεις που φτάνουν μέχρι το 2.02.

Καλημέρα σε ολους. Ο Ερνάντεζ βρέθηκε πέντε φορές στη βάση και κατάφερε να δεχθεί τρία strikeout με αποτέλεσμα να μην περάσει η δυνατή μας πρόταση. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά MLB.

Προγνωστικά MLB: Στην τελική ευθεία για την πρώτη θέση

Η δυνατή μας επιλογή είναι από την αναμέτρηση των Μπρέιβς με τους Τζάιαντς. Η ομάδα του Σαν Φραντσίσκο κατεβάζει τον Κομπ στο ανάχωμα. Στην τελευταία του αναμέτρηση έδωσε έξι run σε τέσσερα inning με αντίπαλο ομάδα με τους ίδιους στόχους (Ρέιντζερς). Οι Μπρέιβς διαθέτουν την πιο καυτή επίθεση της κατηγορίας. Εκεί θα ποντάρω σήμερα. Στη νίκη τους με χάντικαπ -1,5.

NRFI και YRFI

Τελευταίες επιλογες είναι over και under 0,5 run. Οι δύο επιλογές under είναι από τις αναμετρήσεις ΡεντςΜπλου Τζέις και ΡέιντζερςΜπρούερς. Σοβαροί οι τέσσερις πίτσερ, μπορούν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Η επιλογή over 0,5 είναι από την αναμέτρηση ΈιντζελςΡέις. Οι Ραμίρεζ και Άντερσον είναι κακοί πίτσερ και δίνουν αρκετά χιτ στις αναμετρήσεις. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αυτά τα χιτ να μετουσιωθούν σε run στην αρχή της αναμέτρησης.

Με το δεξί οι ΜπρέιβςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το δεξί οι Μπρέιβς

Ειδικό
01:40

Ρεντς – Μπλου Τζέις

Under 0,5 run στο 1ο inning

2.02
BET: 15 units
Μονό
02:20

Μπρέιβς – Τζάιαντς

1 (-1,5)

1.98
BET: 40 units
Ειδικό
03:05

Ρέιντζερς – Μπρούερς

Under 0,5 run στο 1ο inning

1.80
BET: 15 units
Ειδικό
04:38

Έιντζελς – Ρέις

Οver 0,5 run στο 1ο inning

1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending