Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρένο η Στίβενεϊτζ στο 2.80 #Nikolas43

προγνωστικά

Πιστεύει τη Στίβενεϊτζ για τέταρτη σερί νίκη ο #Nikolas43 και την Γουότφορντ να βρει δίχτυα.

Πλήρες πρόγραμμα στην Αγγλία σε όλες τις κατηγορίες το κλικ όμως μου το έκαναν δυο συγκεκριμένα παιχνίδια. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ρέντινγκ – Στίβενεϊτζ

Χαμένα δείχνει να τα έχει η Ρέντινγκ στα πρώτα παιχνίδια στη League One. Έχει μόλις μια νίκη απέναντι στην Τσέλντεναμ κι αυτή με αυτογκόλ των «Ρόμπινς». Η κακή εικόνα φαινόταν από τα τελευταία παιχνίδια πέρυσι στην Championship αλλά μάλλον το κλίμα δεν έφτιαξε. Από την άλλη η νεοφώτιστη Στίβενεϊτζ σαρώνει στο πέρασμα της. Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και κάπου ενδιάμεσα έστειλε και την Γουότφορντ σπίτι της στο Λιγκ Καπ. Ισορροπία στις αποδόσεις αλλά το 2.80 του διπλού για ομάδα που δεν χάνει εμένα μου κάνει.

Στόουκ – Γουότφορντ

Νίκη στην πρεμιέρα και για τις δυο ομάδες και μάλιστα με τέσσερα γκολ και απότομη προσγείωση την δεύτερη αγωνιστική. Η Στόουκ έχασε από τη νεοφώτιστη Ίπσουιτς και η Γουότφορντ έμεινε στο 0-0 με την επίσης νεοφώτιστη Πλίμουθ. Τώρα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και θέλουν τη νίκη για να μπουν ξανά στο δρόμο τους. Ο στόχος κοινός, η επιστροφή στην Premier League αν και η Στόουκ δίνει την εντύπωση ότι κόλλησε στην Championship. Περιμένω να βρουν τον εαυτό τους και να δούμε αρκετά γκολ.

Over 2,5 στο 2,05 της Novibet.

Τρένο η Στίβενεϊτζ στο 2.80ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τρένο η Στίβενεϊτζ στο 2.80

Μονό
17:00

Ρέντινγκ – Στίβενεϊτζ

2

2.80
BET: 10 units
Μονό
17:00

Στόουκ – Γουότφορντ

Over 2,5

2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending