Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά

  • «Στάδιο Αγιά Σοφιά» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Εσπέν Εσκάς.
  • Πρώτο ματς: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ 1-2.
  • Τρεις συναντήσεις μετρούν μεταξύ τους με την ΑΕΚ να μετρά δύο νίκες και την Ντιναμό μία.
  • Η ΑΕΚ μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε εννιά αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες από την Κροατία, ενώ η Ντιναμό έχει απολογισμό 2-1-8 κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Οι ελληνικές ομάδες έχουν συνολικό απολογισμό 19-6-5 κόντρα σε κροατικές ομάδες.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Παρότι έπαιζε το πρώτο επίσημο ματς της για φέτος και δε βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, η ΑΕΚ έβγαλε χαρακτήρα και πήρε τεράστια νίκη στο Ζάγκρεμπ. Στο πρώτο ημίχρονο υπέφερε από την πίεση των γηπεδούχων και έμεινε πίσω στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουλάτ στο 39’. Μετά την ανάπαυλα η ελληνική ομάδα παρουσίασε αρκετά διαφορετικό πρόσωπο, καθώς ανέβασε το πρέσινγκ της και δημιούργησε ευκαιρίες. Ο Τσούμπερ ισοφάρισε στο 59’ και ο Πινέδα σκόραρε στο 73’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Τελικά, η Ένωση βρήκε τη λύση στο 90’ με ωραίο τελείωμα του Γαλανόπουλου έπειτα από γύρισμα του Πιζάρο και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι εντός έδρας ευρωπαϊκά της ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Πέρα από τον μακροχρόνια απόντα Φερνάντες η ΑΕΚ είναι πλήρης

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ, Λ. Γκαρσία.

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά την ήττα στο πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μπουλάτ έδωσε προβάδισμα στους Κροάτες με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 39’, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριάρχησαν και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν αυτή τη δυναμική και στο δεύτερο, με την ΑΕΚ να το εκμεταλλεύεται. Η ισοφάριση στο 59’ άλλαξε τις ισορροπίες και οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία, πιέζοντας για το γκολ της ανατροπής. Τελικά, το βρήκαν από κόρνερ στο 90’ και πλέον η Ντιναμό χρειάζεται μεγάλη νίκη στην Αθήνα για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Champions League.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα φετινά έξι επίσημα ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Παραμένει χωρίς προβλήματα τραυματισμών μετά και το πρώτο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Μοχαράμι, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπισιτς – Μπουλάτ, Μίσιτς – Σπίκιτς, Μιχαϊλιτσένκο, Ιβάνουσετς – Πέτκοβιτς.

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Από το πρώτο, δύσκολο παιχνίδι η ΑΕΚ απέδειξε ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Τώρα αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα λόγω της καυτής έδρας της και της κάνουν δύο αποτελέσματα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει βέβαια και η Ντιναμό είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, οπότε τα 2-3 γκολ αποτελούν λογική επιλογή στο 2.00 της WinMasters.

Περισσότερα

Click to comment

Trending