Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Forza ΑΕΚΑΡΑ!!!

Αυτό που ζήσαμε δεν υπάρχει!

Η ανίκητη και ατσάλινη ΑΕΚΑΡΑ του Ματίας Αλμέιδα, το έκανε και αυτό!

Πέτυχε ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή, μια από τις μεγαλύτερες στην Ιστορία της…

Ως το 92΄ έχανε με 0-2 από την Ντινάμο και στο σημείο εκείνο βρήκε δυο γκολ στο 92’ με τον μέγα Αραούχο και στο 100’ με τον τεράστιο Βίντα, ξέρανε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ φέρνοντας το ματς στο 2-2 και πέρασε στα play – off του Champions League, γιατί πολύ απλά ήταν θέλημα θεού να προκριθεί.

Για τον Μιχάλη! Και όχι μόνο…

Ήταν μια νύχτα θρίλερ, μια νύχτα δύσκολη που όμως είχε το πιο γλυκό φινάλε. Η Ντινάμο απέδειξε την ποιότητα της, βρήκε δύο γκολ με τον Σούταλο και τον Λιούμπισιτς και έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ με μια ρουκέτα του Αραούχο λίγο μετά το 90’ έφτασε σε σκορ παράτασης αλλά ποια παράταση;

Σφυροκόπησε ανελέητα την Ντινάμο, τις έφτιαξε σε ελάχιστο χρόνο μπαράζ ευκαιριών και τελικά το κερδισμένο πέναλτι και το ριμπάουντ του Βιντα που κάρφωσε τους Κροάτες, έστειλε τους πάντες στα ουράνια και στα play – off  του Champions League,  όπου εκεί η ΑΕΚ βρίσκει μπροστά την Αντβέρπ, όντας πλέον ένα βήμα πριν τ’ αστέρια και τους ομίλους.

 

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (66’ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (76’ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ (66’ Ελίασον), Πινέδα (76’ Μάνταλος), Τσούμπερ (66’ Αραούχο), Γκαρσία.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Γ. Σούταλο, Ριστόφσκι, Μοχαράμι, Λιούμπισιτς, Μπουλάτ, Μίσιτς, Μιχαϊλιτσένκο, Ιβάνουσετς, Σπίκιτς (86’ Μαριν), Πέτκοβιτς.

Click to comment

Trending