Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνουν 1.90 οι γωνίες #Klhmats

Ο #klhmats ασχολείται με τον επαναληπτικό ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εστιάζει στους Κροάτες και καταλήγει στο 1.90.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πλήρωσε η στήλη της Πέμπτης, είδαμε και τα μακροχρόνια προγνωστικά από τη στήλη της Παρασκευής, οπότε σήμερα Σάββατο επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση.

Θα μου πει κανείς «Σάββατο είναι, εγχώρια πρωταθλήματα έχει». Όμως, απόψε διεξάγεται ο επαναληπτικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα. Στο πρώτο παιχνίδι, η Ένωση πέρασε νικηφόρα από την Κροατία με 2-1, παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Αποκαρδιωτική η εικόνα της ομάδας του Αλμέιδα στο πρώτο μέρος, εξαιρετική στην επανάληψη. Όταν η ΑΕΚ αποφάσισε να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει, έκανε πραγματική… πλάκα στην αντίπαλό της. Μάλιστα, θεωρώ πως ακόμη και το 2-1 θεωρείται λίγο, καθώς έχασε κομβικές ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα.

Τις προάλλες, έδωσε σε μίνι – μακροχρόνιο την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League. Στο 3.50 το έδωσα, στο 2.15 βρίσκεται ήδη. Απόψε, δεν θα ασχοληθώ ούτε με σημείο, ούτε με τα γκολ. Θα σταθώ στις γωνίες.

Εκτιμώ πως οι Κροάτες «διάβασαν» το πρώτο παιχνίδι και θα εμφανιστούν πιο έτοιμοι. Ξέρουν τα ατού της ΑΕΚ, ξέρουν τι να προσέξουν, αλλά έχοντας στην πλάτη τους το σκορ του πρώτου αγώνα, θα αναγκαστούν να πιέσουν. Συν τοις άλλοις, εάν επιτεθούν από τον άξονα, δεν θα έχουν ελπίδες, λόγω της εξαιρετικής ομοιογένειας της Ένωσης.

Από τα πλάγια βλέπω την Ντιναμό να απειλεί. Και να απειλεί αρκετά, γιατί παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Στα σημερινά προγνωστικά θα κρατήσω τα over 3,5 κόρνερ των Κροατών σε μία απόδοση κοντά στον διπλασιασμό.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment

Trending