Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σημείο του 2.20 στα Ιωάννινα #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά στην πρεμιέρα ασχολείται ο #Fidel και καταλήγει σε απόδοση 2.20.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μία στις δύο περασμένες επιλογές για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης της Πέμπτης, ενώ εχθές Παρασκευή πήρε ένα πολυπόθητο ρεπό, ώστε να γεμίσω τις μπαταρίες μου ενόψει του Σαββατοκύριακου. Όπως καταλάβατε, σήμερα Σάββατο επιστρέφω στη δράση και μάλιστα με σημείο από την αγαπημένη ελληνική Super League.

Στο σημερινό πρόγραμμα ήταν συνολικά προγραμματισμένοι τρεις αγώνες. Εντέλει, οι αγώνες Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και ΑΕΚ – Παναιτωλικός αναβλήθηκαν. Προσωπικά, ήθελα να ασχοληθώ με τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά.

Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, ιδίως από τη στιγμή που έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Αμφότερες σκληρές και με δυναμισμό ομάδες. Η Κηφισιά διαθέτει τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, έναν προπονητή με γνώση της κατηγορίας, ενώ έκανες σοβαρές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι. Ο ΠΑΣ με τη σειρά του αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην κατηγρορία και ειδικά εντός έδρας έχει έξτρα αέρα.

Διαιτητής ο κύριος Τζήλος. Εκτιμώ πως θα δούμε δυνατή αναμέτρηση, καμία εκ των δύο δεν θα θελήσει να ηττηθεί και ο ρεφ δεν θα διστάσει να τιμωρήσει τους παίκτες. Κρατάω τις over 4,5 κάρτες.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Over 4,5 κάρτες

2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending