Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ και ειδικά στη Ligue 1 #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Σπουδαία αναμέτρηση στο γαλλικό βορρά ανάμεσα σε Λανς και Ρεν. Με παράδοση η Λιλ κόντρα στη Ναντ.

Καλημέρα φιλοι κουβανέζοι. Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό γαλλικό κουπόνι από τις οποίες ξεχωρίζει το βραδινό Λανς – Ρεν. Πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας…

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές Ligue 1

  • Ξεκινάμε νωρίς από το ΛιλΝαντ. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από την Νίκαια για την πρεμιέρα. Το γκολ μπορεί να ήρθε αργά (94′) αλλά βάσει εικόνας η Λιλ δεν άξιζε να χάσει. Πρώτο εντός για φέτος απέναντι σε μια Ναντ που προβλημάτισε στην εντός έδρας ήττα από την Τουλούζ (1-2 με ανατροπή). Οι «λιλουά» έχουν εξαιρετική παράδοση με αντίπαλο τα «καναρίνια» καταγράφοντας 10-5-0 στα 15 πιο πρόσφατα μεταξύ τους μέσα-έξω. Εντός «Πιέρ-Μορουά» μάλιστα η Λιλ έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές σε 18 αναμετρήσεις για τη Ligue 1 από το 2001 έως σήμερα (11-5-2). Στις 10 από αυτές τις νίκες μάλιστα η Λιλ έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Είναι ματς στα μέτρα των γηπεδούχων ενώ η Ναντ έχει και την πολύ κομβική απουσία του Λαφόντ να διαχειριστεί. Θα πάμε με το συνδυαστικό 1 & over 1,5 μαζί με τα κόρνερ των φιλοξενούμενων.
  • Δεύτερη επιλογή έρχεται από το Πριγκιπάτο. Εκεί όπου η Μονακό υποδέχεται το Στρασβούργο. Αμφότερες ξεκίνησαν με το δεξί τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι πέρασαν από την έδρα της Κλερμόν με 2-4, σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και τρία δοκάρια (δύο για τη Μονακό). Αν μη τι άλλο οι Μονεγάσκοι άφησαν υποσχέσεις μεσοεπιθετικά αλλά πίσω έδειξαν ευάλωτοι. Σπουδαία νίκη πέτυχε και το Στρασβούργο επικρατώντας με 2-1 κόντρα στη Λιόν. Είχε μεν λιγότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο αλλά ήταν πιο αποτελεσματικό και στο τέλος αυτό είναι που μετράει. Έχουν γκολ στα μεταξύ τους οι δύο ομάδες (9 over στα 12 τελευταία μέσα-έξω) ενώ η Μονακό επικράτησε και στα δύο περσινά (1-2 στο Στρασβούργο, 4-3 στο «Λουί Ντε»). Σε αποδόσεις διπλασιασμού του goal/goal & over 2,5, θα μπει στις επιλογές μας.
  • Κλείνουμε με το πολύ ενδιαφέρον ΛανςΡεν στις 21.45. Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Λανς στην πρεμιέρα. Οι «λανσουά» αν και προηγήθηκαν με δύο γκολ μέχρι το 22′, είδαν την Μπρεστ να ισοφαρίζει με γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι και στο 56′. Ακολούθησε η αποβολή του Τόμασον στο 82′ (αυστηρή, η Λανς έκανε έφεση και δικαιώθηκε, παίζει κανονικά σήμερα) και στο 87′ το 3-2 για τους γηπεδούχους με δεύτερο πέναλτι. Τα είχαμε γράψει και στη στήλη της προηγούμενης εβδομάδας, οι απουσίες των Φοφανά και Οπέντα είναι σημαντικές και είναι άγνωστο πόσο γρήγορα θα καλυφθούν. Η Ρεν αντιθέτως ήταν εξαιρετική στο 5-1 κόντρα στη Μετς. Όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και με ωραίους συνδυασμούς. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι «ρενέ» τελείωσαν το ματς με 21 τελικές και 4,08 xgoals! Βρήκαν δίχτυα και οι τρεις της επίθεσης (Γκουιρί, Καλιμουεντό, Ντοκού) ενώ δύο τέρματα πέτυχε ο νεαρός Σαλάχ που μπήκε ως αλλαγή στο 84′. Μοιρασμένη η παράδοση μεταξύ των δύο ωστόσο, ο Μπρούνο Ζενέσιο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τον Φρανκ Εζ σε τέσσερις περιπτώσεις (0-1-3). Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και στα τέσσερα αυτά ματς είχαμε τουλάχιστον εννέα κόρνερ (12-13-9-10). Αμφίρροπο παιχνίδι, η Λανς σίγουρα θα είναι καλύτερη στο γήπεδό της αλλά και η Ρεν έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα. Ως μια πιο ασφαλή επιλογή θα πάμε σε ένα ουδέτερο combo με γκολ και κόρνερ αγώνα.

Έξτρα επιλογές

  • Θα ποντάρουμε και σε ειδικά. Ο φορ της Μπρεστ Σατριάνο (δανεικός από Ίντερ) ήταν αρκετά δραστήριος κόντρα στη Λανς και το να κάνει δύο προσπάθειες για γκολ εντοπίζεται στο 1.75. Ικανοποιητικό και το 2.12 για δύο προσπάθειες του Ουμάρ Ντιακιτέ της Ρεμς. Δεν φάνηκε πολύ στο ματς με τη Μαρσέιγ όπου είχε άλλο ρόλο, σήμερα εκτιμώ ότι θα ψάξει περισσότερο το γκολ.
  • Θα πάμε και με τα δύο εύστοχα σουτ του Ντέιβιντ της Λιλ ο οποίος το έψαξε και με τη Νις (είχε και εκεί δύο εύστοχα) και σήμερα θα θέλει να ανοίξει λογαριασμό για φέτος στο πρώτο εντός. Εκτελεί και τα πέναλτι τα οποία εμφανίζονται συχνά σε αυτό το ζευγάρι (7 στα 13 τελευταία ανεξάρτητα από έδρες). Στο 1.85 τα σουτ, 3.30 ο απλός καταλογισμός πέναλτι, 5.30 να σκοράρει η Λιλ με πέναλτι.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Όλα τα φώτα στο «Μπολάρ-Ντελελί»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Όλα τα φώτα στο «Μπολάρ-Ντελελί»

Combo
14:00

Λιλ – Ναντ

1 & over 1,5 & over 2,5 κόρνερ Ναντ

2.30
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
14:00

Λιλ – Ναντ

Ντέιβιντ 2+ προσπάθειες στην εστία

1.85
BET: 10 units
Ειδικό
14:00

Λιλ – Ναντ

Λιλ να σκοράρει με πέναλτι

5.30
BET: 5 units
Ειδικά παικτών
16:00

Χάβρη – Μπρεστ

Σατριάνο 2+ προσπάθειες για γκολ

1.75
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
16:00

Ρεμς – Κλερμόν

Ουμάρ Ντιακιτέ 2+ προσπάθειες για γκολ

2.12
BET: 10 units
Μονό
20:00

Μονακό – Στρασβούργο

Goal/goal & over 2,5

2.02
BET: 12 units
Combo
21:45

Λανς – Ρεν

Over 1,5 & over 8,5 κόρνερ

1.90
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending