Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το δεξί ο ΟΦΗ #Nikolas43

προγνωστικά

Με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη ασχολείται ο #Nikolas43 και επιλέγει σημείο σε απόδοση 2.60

Συνέχεια στη δράση για την Superleague με μια δυνατή αναμέτρηση στο Ηράκλειο. ΟΦΗ εναντίον Άρη με δυο ομάδες που κάνουν σταθερά βήματα. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά ΟΦΗ – Άρης

Πρεμιέρα στο ιστορικό «Γεντί Κουλέ» με το παιχνίδι ΟΦΗ – Άρης. Ο ΟΦΗ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά της προετοιμασίας του και σε συνδυασμό με το πως τελείωσε την χρονιά πέρυσι δείχνει αισθητά βελτιωμένος. Θα αναζητήσει ξανά την είσοδο του στην εξάδα και από εκεί και πέρα την υπέρβαση της Ευρώπης. Ρεαλιστικά η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ο σημερινός του αντίπαλος ο Άρης.

Ο Άρης δυστυχώς μένει μόνιμα στην πηγή εδώ και τρία χρόνια. Έχει βελτιωθεί σαν ομάδα αλλά δεν δείχνει αυτό το ξέσπασμα να μπει σε ένα ευρωπαϊκό όμιλο. Θα πάω με τον άσο του ΟΦΗ στο 2.60 της Novibet για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι η έδρα, το «Γεντί Κουλέ» πρέπει να γίνει φρούριο και ομάδες ισάξιες και κατώτερες να τις καταπίνει το γήπεδο. Σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο θα έχει τη στήριξη που θέλει ο ΟΦΗ και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την κούραση και την απογοήτευση του Άρη. Έπαιξε 120 λεπτά απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και αποκλείστηκε. Αν ο ΟΦΗ παίξει έξυπνα ο Άρης αργά η γρήγορα θα κουραστεί.

Με το δεξί ο ΟΦΗΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το δεξί ο ΟΦΗ

Μονό
19:30

ΟΦΗ – Άρης

1

2.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending