Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπορούν οι Σερραίοι στον Πειραιά; #Klhmats

προγνωστικά

Με δύο αναμετρήσεις από την Super League ασχολείται ο #Klhmats, κρατώντας δύο σημεία κοντά στον διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δεν πήγαν καλά τα χθεσινά προγνωστικά. Μπορεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να βρέθηκε μία ανάσα από τα play off του Champions League, όμως δεν κέρδισε ούτε ένα κόρνερ. Μπορεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια της να είχε βρει τουλάχιστον τέσσερα, χθες όμως ήταν άφαντη.

Με την πρόκριση της ΑΕΚ βέβαια κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την επιβεβαίωση του μίνι – μακροχρόνιού μας, καθώς περιμένουμε την είσοδο της Ένωσης στους χρυσοφόρους ομίλους, ώστε να επιβεβαιωθεί το 3.50 που ποντάραμε.

Ας περάσουμε όμως στα σημερινά προγνωστικά . Πρεμιέρα για την αγαπημένη Super League. ΟΦΗ – Άρης σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αρκετός κόσμος αναμένεται στο γήπεδο για να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι πιθανότατα θα ξεκινήσουν με την περσινή… φόρα, ενώ στα φιλικά ήταν εξαιρετικοί. Ο Άρης με τη σειρά του είναι εξαιρετικά κουρασμένος από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου. Αμφίβολοι οι κομβικοί Κουέστα – Νταρίντα. Θα στηρίξω τον άσο με draw no bet, εκτιμώντας πως ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει ζημιά στον κουρασμένο – πληγωμένο Άρη.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Κεκλεισμένων των θυρών για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πανηγύρισαν την Πέμπτη την πρόκριση στα play off του Europa League. Με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο τους, οι Σερραίοι φιλοδοξούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Εκτιμώ πως οι διαφορά ποιότητας είναι αισθητή και πως ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εύκολο απόγευμα…

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
19:30

ΟΦΗ – Άρης

1 DNB

1.85
BET: 25 units
Μονό
22:00

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

1 (-2 AH)

1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending