Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Αξία στα «σιγουράκια» #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats ασχολείται με αναμετρήσεις σε Βαρκελώνη και Πειραιά, στηρίζοντας τα φαβορί.

Ημέρα των φαβορί η σημερινή, με τις δύο επιλογές για τα προγνωστικά της Κυριακής να εμπεριέχουν περιορισμένο ρίσκο.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Κάντιθ

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα στη νέα σεζόν, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Χετάφε. Αν εξαιρέσουμε το διάστημα 42’-57’, στο οποίο οι Καταλανοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, η εικόνα τους ήταν αδικαιολόγητα κακή. Τρίτη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία στην έδρα των Μαδριλένων για τους «μπλαουγκράνα» που δεν έχουν σκοράρει εκεί από το 2019. Η αντίδραση είναι απαιτούμενη πλέον στον εντός έδρας αγώνα με την Κάντιθ, η οποία έδειξε καλά στοιχεία στη νίκη με 1-0 επί της Αλαβές. Αναμένουμε να έρθει και με εμφατικό τρόπο, οπότε ο άσος με ασιατικό -2 αξίζει να τιμηθεί στο 2.20 της Novibet.

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

Η αυλαία ανοίγει και στην ελληνική Super League. Ο Ολυμπιακός ξεκινά με βατή αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Με το ματς κόντρα στην Τσουκαρίτσκι για τα πλέι-οφ των Europa League στην άκρη του μυαλού τους, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» πέρα από τη νίκη θα επιδιώξουν να βρουν ρυθμό. Στα ματς με την Γκενκ η ομάδα του Μαρτίνεθ υπέφερε αρκετά και φάνηκε ότι θέλει δουλειά, όμως αναπόφευκτα όσο περισσότερα ματς παίζει τόσο καλύτερη θα γίνεται. Απόψε ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να «δείξει τα δόντια» του και να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια, κόντρα σε μια αδύναμη αλλά και φιλόδοξη ομάδα. Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με over 2,5 τέρματα, σε απόδοση 1.80 από τη Novibet.

Αξία στα «σιγουράκια»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αξία στα «σιγουράκια»

Μονό
20:30

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ

1 (-2 ΑH)

2.20
BET: 30 units
Combo
22:00

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

1 & over 2,5

1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending