Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Μπαράζ ανανεώσεων στο γυναικείο ποδόσφαιρο του Βόλου

Ο Βόλος δεν έχει μόνο την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, που ήδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της, στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, έχει και την γυναικεία ομάδα του!

Οι κυανέρυθρες, μετά την πρώτη τους αναγνωριστική χρονιά στην Β΄ Εθνική, φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από πέρσι… Άνοδο; Γιατί όχι;

Το βέβαιο είναι πως η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια, οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ χαίρονται αυτό που κάνουν και τα αποτελέσματα θα φανούν με την… σέντρα του πρωταθλήματος!

Προς το παρών η ομάδα “χτίζεται” και πρόσφατα είχαμε ένα μπαράζ ανανεώσεων.

Την αρχή έκανε η αρχηγός Εβίτα Σταμοπούλου, σειρά πήρε η Μαρίλη Γκαντούλη, ενώ αμέσως μετά ανακοιν΄λωθηκαν και οι Ελένη Γαρυφαλλίδου και Σωτηρία Ασαρίδου.

Αναλυτικά

Το Γυναικείο Τμήμα του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια της ομάδας Σωτηρία Ασαρίδου για την νέα σεζόν 2023/2024.

Η αθλήτρια δηλώνει :

“Πιστεύω στις συμπαίκτριές μου και τις ικανότητες μας, γι αυτό είμαι σίγουρη πως και η φετινή χρονιά θα χαρακτηρίζεται από ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει για άλλη μια χρονιά το ταξίδι μας στην Β’ Εθνική με νέες εμπειρίες, στόχους και όνειρα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς!”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Το Γυναικείο Τμήμα του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια της ομάδας Ελένη Γαρυφαλλίδου για την νέα σεζόν 2023/2024.

Η αθλήτρια δηλώνει :

“Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη μου στην ομάδα και μπορώ να πω πως αν και είχε πολλές δυσκολίες, ήταν γεμάτη όμορφες στιγμές!

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να δείξουμε για άλλη μια φορά τις δυνατότητες μας.

Εύχομαι μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς για όλες τις αθλήτριες και ομάδες!”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Το Γυναικείο Τμήμα του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια της ομάδας Μαρίλη Γκαντούλη για την νέα σεζόν 2023/2024.

Η αθλήτρια δηλώνει :

“Η περσινή χρονιά για την ομάδα μας ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτητική όμως καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε!

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που και φέτος συνεχίζω σε αυτήν την ομάδα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για να την βοηθήσω και πάλι στο πρωτάθλημα!

Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλες/όλους με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Το Γυναικείο Τμήμα του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια της ομάδας Εβίτα Σταμοπούλου για την νέα σεζόν 2023/2024.

Η πολυετής αρχηγός της ομάδας δηλώνει :

“Θέλω πολύ να βοηθήσω για ακόμη μια χρονιά την ομάδα του Βόλου να πετύχει τους στόχους της. Η μακροχρόνια πορεία μου ακόμα και σε ομάδες Α’ Εθνικής , με οδήγησε συνειδητά στη σημερινή μου απόφαση την οποία λαμβάνω κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια.

Για εμένα αυτή η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια, που σέβεται και στηρίζει τα μέλη της σε κάθε τους βήμα, ποδοσφαιρικό και μη.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη κι εύχομαι μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς!”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Trending