Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Τα καυστικά σχόλια του Νόρις βοήθησαν στη βελτίωση της McLaren

 

Σαν κίνητρο λειτούργησε για τη McLaren η κριτική που άσκησε ο Λάντο Νόρις για το μονοθέσιο στις αρχές της σεζόν, σύμφωνα με τον Ζακ Μπράουν.

Σε μεγάλες αλλαγές προχώρησε η ομάδα του Γουόκινγκ τον περασμένο Μάρτιο, καθώς ξεκίνησε μία ολική αναδιάρθρωση στο τεχνικό της τμήμα. Οι πρώτοι “καρποί” αυτών των αλλαγών, εμφανίστηκαν στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, πριν τη θερινή διακοπή της Formula 1.

Οι αναβαθμίσεις της MCL60 βοήθησαν τον Λάντο  Νόρις να πετύχει δύο βάθρα, ενώ ο πρωτάρης Όσκαρ Πιάστρι τερμάτισε 2ος στον αγώνα Σπριντ του Βελγίου.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren ήταν ευθύς και… απότομος σχετικά με την έλλειψη απόδοσης της MCL60 προηγουμένως. Πριν τις αναβαθμίσεις της Αυστρίας, ο Νόρις είχε βρει το σθένος να χαρακτηρίσει το μονοθέσιο «άθλιο», μιλώντας για τις στροφές χαμηλής ταχύτητας.

Ο Μπράουν ρωτήθηκε λοιπόν για αυτά τα σχόλια του οδηγού του και για το αν αποθάρρυναν την ομάδα του Γουόκινγκ από το να βελτιωθεί.

«Χαιρόμαστε και γκρινιάζουμε μαζί. Επομένως, όταν κάνει κάποιο σχόλιο, αυτό μας δίνει κίνητρο.

Δεν πέφτουμε, δε χάνουμε το ηθικό μας, παλεύουμε. Δείτε πόσο κακό ξεκίνημα είχαμε στη σεζόν, αυτό κι αν ήταν δύσκολο.

Παράλληλα, όμως, ξέραμε ότι σημειώναμε πρόοδο στην αεροδυναμική σήραγγα, οπότε περνούσαμε δύσκολα, αλλά ξέραμε πως έρχονταν καλύτερες μέρες.

Και η ομάδα διαχειρίστηκε τα πάντα εξαιρετικά και έχει πάντα κίνητρο» δήλωσε ο CEO της McLaren.//ΓΑ

Περισσότερα

Click to comment

Trending