Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αντβέρπ – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αντβέρπ – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αντβέρπ – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Μποσουιλστάντιον» (16.144), Αμβέρσα.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Σε φιλικό: Αντβέρπ – ΑΕΚ 0-3
  • Τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν φιλικά, και βρήκαν την ΑΕΚ νικήτρια με 2-0 (2021) και 3-0 (2023).
  • Η Αντβέρπ μετρά μία νίκη και μία ήττα κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα, ενώ η ΑΕΚ έχει απολογισμό 1-4-1 απέναντι σε ομάδες από το Βέλγιο.

Ρεπορτάζ Αντβέρπ

Μετά από 66 ολόκληρα χρόνια, η Αντβέρπ επέστρεψε στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος. Σε ένα εντελώς δραματικό φινάλε, με γκολ του Αλντερβάιρελντ στο τελευταίο λεπτό η ομάδα της Αμβέρσας κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο της ιστορίας της, κι έτσι εξασφάλισε την συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Champions League. Φέτος έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα μέχρι στιγμής. Κατέκτησε το Super Cup στα πέναλτι με αντίπαλο τη Μαλίν, κι έκτοτε μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 1-1 στην έδρα της Λέουβεν. Ο Γιάνσεν της έδωσε προβάδισμα στο 33’, όμως στο 81ο λεπτό δέχτηκε την ισοφάριση. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα πέντε φετινά επίσημα ματς της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντε Βολφ, Ένγκελς, Βερχούλστ και Κορμπανί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπουτέζ – Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λαστ, Άβιλα – Εκέλενκαμπ, Φερμέρεν, Μπαλικουίσα – Κερκ, Οντρέικα, Γιάνσεν.

Αντβέρπ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αντβέρπ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Με μια μυθική εμφάνιση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να πάρει σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έχοντας «προίκα» το 2-1 επί των Κροατών στο «Μάξιμιρ», η Ένωση χρειαζόταν απλώς να μην ηττηθεί στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στην «Αγιά Σοφιά». Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σούταλο (45+2’) και Λιούμπισιτς (65’). Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αραούχο μείωσε με άψογο τελείωμα μέσα στην περιοχή, και λίγα λεπτά αργότερα ο «δικέφαλος» κέρδισε και πέναλτι. Ο Λιβάι Γκαρσία απέτυχε να νικήσει τον Λιβάκοβιτς από τα έντεκα μέτρα, όμως ο Βίντα σκόραρε με κεφαλιά στην επαναφορά και πέτυχε το τελικό 2-2.

Stat attack: Μετρά τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς της στην Ευρώπη.

Απουσίες: Μοναδική απουσία για τον Αλμέιδα παραμένει αυτή του Φερνάντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Αντβέρπ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Αντβέρπ – ΑΕΚ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με την ΑΕΚ να δείχνει ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο το Σάββατο, την στιγμή που η Αντβέρπ παρουσιάζει κι αυτή σκαμπανεβάσματα. Μεγάλο μειονέκτημα για την ελληνική ομάδα η κούραση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ντιναμό, ενώ οι Βέλγοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Αναμένεται πιο συντηρητική προσέγγιση από τους δύο προπονητές, και γι’ αυτό αξίζει να πάμε με το under 2,5 στο 1.95 της Betshop.

Περισσότερα

Click to comment

Trending