Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Combo του 5.75 στον Ρονάλντο #Psyradios

προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Αλ Νασρ – Αλ Αχλί Ντουμπάι ασχολείται ο #Psyradios και καταλήγει στο 5.75.

Μια χαρά αρχή κάναμε στη σεζόν, αφού η Φρανκφούρτη, κάνοντας το καθήκον της, καθάρισε τη Ντάρμσταντ με το φτωχό 1-0. Ας όψεται ο Μουανι και το νικητήριο γκολ του στο 40‘, αλλιώς θα πλήρωνε και το ημίχρονο/τελικό. Κέρδος όμως είχαμε με το βασικό combo, οπότε πάμε ευθύς αμέσως να διευρύνουμε το σερί μας με τα προγνωστικά των play offs  του Champions League.  

Έχουμε και στην Ασία Playoffs για το Champions League  

Αγαπημένη διοργάνωση αυτή του AFC, όλοι οι συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζουν πόσο αγαπώ και ακολουθώ τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ένας λόγος επιπλέον φέτος, καθώς με το χρήμα που πέφτει αυτή τη στιγμή κυρίως από τους Άραβες, έχουν μαζευτεί και καραβιές μεγάλων ποδοσφαιρικών ονομάτων στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στους πάγκους. Δυο μέρες πριν τη κλήρωση των ομίλων στη Κουάλα Λουμπούρ, τα οκτώ τελευταία εισιτήρια αναζητούν τους κατόχους τους. 

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια από νωρίς, εμείς σε ένα θα ποντάρουμε καθώς αγωνιστική φόρμα αλλά και παρασκήνιο μάλλον δεν έχουν εκτιμηθεί σωστά από τις εταιρείες. 

Προγνωστικά: Να τι σου λείπει, Κριστιάνο

Οι Σαουδαραβες της Αλ Νασρ υποδέχονται την Σαμπάμπ Αλ Αχλί των ΗΑΕ , με τον Ρονάλντο να έχει παρέα πλέον φέτος τους Μανέ, Μπρόζοβιτς και Τέγιες, αλλά να ξεκινά με δύο ήττες στο εθνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη οι πρωταθλητές από το Ντουμπάι έρχονται με την ίδια ομάδα από πέρσι αλλά ενισχύθηκαν εντυπωσιακά με τη προσθήκη του γνωστού μας Μιλιβόγεβιτς από τη Πάλας, αλλά και του εξαιρετικού Νταμπούρ από τη Χόφενχαιμ. 

Δεν λέω, φυσικά και μια διοργάνωση χωρίς Ρονάλντο σίγουρα θα ήταν σχεδόν αδιάφορη, οπότε δεν αποκλείω και ενδεχόμενο σπρώξιμο για τους Σαουδάραβες, αλλά και πάλι αυτός ο άσος στις τιμές που κυκλοφορεί είναι πραγματικά για κόντρα. Οι των Εμιράτων είναι πολύ καλή ομάδα,δεμένη και δεν θα είναι σε καμία των περιπτώσεων εύκολη λεία. Με τα χάλια της άμυνας της Αλ Νασρ γκολ θα βρει η Σαμπάμπ και εκεί θα στηριχθώ  για απόψε. Μπορεί ο Κριστιάνο να το σηκώσει εν τέλει και να μας χαιρετήσει οριστικά μήνες αργότερα, αλλά απόψε πρέπει να μπει μπροστά αλλιώς, ζόρικα τα βλέπω. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Μονό
20:20

Αλ Νασρ – Αλ Αχλί Ντουμπάι

Goal/goal

2.20
BET: 30 units
Μονό
20:20

Αλ Νασρ – Αλ Αχλί Ντουμπάι

X2 & goal/goal

5.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending