Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το καυτό «Άιμπροξ» και η Αλ Νασρ #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού αλλά και του Ασιατικού Champions League έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασαν μόνο οι κάρτες της Αλμερίας και σήμερα θέλουμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με ταμεία και κέρδη. Έχουμε δράση και σε Ευρώπη αλλά και στην Ασία η οποία μας πληρώνει με ευκολία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Ρέιντζερς η οποία υποδέχεται στο καυτό «Άιμπροξ» την Αϊντχόφεν. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αφού στηρίζονται αρκετά στην επίθεση τους.

  • Μένουμε στο νησί αφού η Πόρτσμουθ θα κοντραριστεί με τα πιτσιρίκια της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για το EFL. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι και μέσα στην έδρα τους δεν «γκελάρουν».

  • Στην Δανία και συγκεκριμένα στην Φρεντερίτσια θα ταξιδέψει η Χόρσενς για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Αρκετά τα γκολ που βάζει και δέχεται η γηπεδούχος για αυτό θα επιλέξω το goal/goal.

  • Τέλος κλείνουμε με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο. Για τα προκριματικά του Ασιατικού Champions League θα αντιμετωπίσει την Αλ Αχλί Ντουμπάι, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αρκετά σκαλιά πάνω η ομάδα του Ρονάλντο για αυτό θα επιλέξω τον άσο σε ικανοποιητική απόδοση.

Τι παίζουμε σήμερα

Το καυτό «Άιμπροξ» και η Αλ ΝασρΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Το καυτό «Άιμπροξ» και η Αλ Νασρ

Δυάδα απόδοσης 2.23
20:00

Φρεντερίτσια – Χόρσενς

Goal/goal

1.53
20:20

Αλ Νασρ – Αλ Αχλί Ντουμπάι

1 & over 1,5

1.47
BET: 30 units
Μονό
20:20

Αλ Νασρ – Αλ Αχλί Ντουμπάι

1 (-1,5 ΑΗ)

1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.43
21:45

Πόρτσμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιντετ U21

1

1.53
22:00

Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν

Goal/goal

1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending