Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Βλέπει Λεωφόρο…

Δύσκολη αποστολή των κυανέρυθρων του Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον Βόλο να μην τα καταφέρνει κόντρα στην Λαμία, κερδίζοντας μάλιστα τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκπνοή του αγώνα με το φανταστικό γκολ του Άλχο!

Μπορεί το πέναλτι – ανακάλυψη του Τσαγκαράκη να έβαλε την Βολιώτικη ομάδα πίσω στο σκορ, όμως η αλήθεια είναι πως ο Βόλος δεν ήταν καλός.

Δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αυτός που μας είχε συνηθίσει στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν. Γιατί στο δεύτερο μισό, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους…

Ο Βόλος λοιπόν που στην ουσία είναι μία καινούργια ομάδα με τις πολλές μεταγραφές – που θα συνεχιστούν – θέλει τον χρόνο του.

Λογικά τέτοια εποχή η ομάδα ήταν έτοιμη, αλλά είναι γνωστό πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει πάει πίσω…

Πριν από λίγα 24ωρα η ΠΑΕ πέτυχε τον δανεισμό του Θεοδόση Μαχαίρα, ένα παιδί που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να βοηθηθεί απ΄ αυτή.

Όπως τονίσαμε οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, έχουμε ακόμα δρόμο, όμως το πρωτάθλημα δεν περιμένει.

Ήδη χάθηκαν δύο βαθμοί (ή σώθηκε ο πόντος) στην πρεμιέρα με την Λαμία, ενώ την δεύτερη αγωνιστική ο Βόλος πάει στην Λεωφόρο να παίξει με τον ευρωπαίο Παναθηναϊκό.

Πολύ δύσκολο ματς, σε ένα γήπεδο που πέρσι είχε κάνει την ζημιά στους πράσινους στα play-off.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τον Μύγα, ενώ και ο Ενγκίν θα ξεκαθαρίσει μέσα στις ημέρες αν θα ενισχύσει την ομάδα.

Σίγουρα όμως ο Βολιώτης τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Μαχαίρα, που μπορεί να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 

Trending