Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πράσινη εξόρμηση και πορτοκαλί μακροχρόνια στο 3.75 #Jimandrez

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία αλλά και με μακροχρόνια του 3.75.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με μπολικά πραγματάκια στην λίστα μας και μακροχρόνιες βόμβες που φτάνουν κοντά στον τετραπλασιασμό. Φυσικά θέμα ημέρας είναι και το ματς του Παναθηναϊκού με την πράσινη εξόρμηση στην Πορτογαλία να συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Πράσινες… δυσκολίες στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση με την Μπράγκα. Σπουδαίο έπος αυτό κόντρα στην Μαρσέιγ αλλά στοιχηματικά οτιδήποτε άλλο εκτός της πρόκρισης, δεν πλήρωσε. Καλώς ή κακώς όταν μιλάμε για παιχνίδι, μιλάμε για αποδόσεις και κέρδος που δεν γνωρίζουν ομάδα ή χώρα. Σήμερα οι «πράσινοι» δεν γνωρίζουμε… πόση τύχη θα έχουν κόντρα σε έναν αντίπαλο εμφανώς ανώτερο. Και όχι, οι γηπεδούχοι ούτε το όνομα της Μαρσέιγ έχουν, ούτε τις κατακτήσεις της αλλά τακτικά μπορούν να δημιουργήσουν φοβερούς πονοκεφάλους στον Γιοβάνοβιτς. Η πίεση θα εστιαστεί γύρω από την πρώτη πάσα στον Πέρεθ, η ταχύτητα τους και ο τρόπος που βγαίνουν στην μπάλα είναι μοναδικός, εξάλλου σε ππρωτάθλημα και Champions League πάνε από τεσσάρα σε… τεσσάρα.

Ρουίζ, Όρτα, Μπρούμα, εξαιρετικοί παίκτες που σε ανοίγουν οπότε θέλουν. Θα παλέψουν οι «πράσινοι»αλλά χωρίς επίθεση δική τους, δεν θα βγει μόνο με τον περιορισμό της αντίπαλης ομάδας. Εδώ θα κρατήσουμε τον άσο και το οver 1,5 της Μπράγκα, δύο μονά αποδεκτά στο 1.70 και στο 1.88.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Αδιάφορη η Λιθουανία φέτος

Τα μακροχρόνια αφορούν την κόντρα της Λιθουανίας σε δύο περιπτώσεις. Η Λιέτουβα δεν είναι η ομάδα που ήταν, έχει απουσίες σπουδαίες και δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει στη διοργάνωση, εξάλλου έχει δείξει σημαντικές ελλείψεις σε συγκέντρωση τα τελευταία χρόνια.

Στο πρώτο μακροχρόνιο συναντούμε μία ιδιότυπη μάχη της Ιταλίας με τη Λιθουανία στοιχηματικά. Οι «ατζούρι» θεωρούμε πως θα προχωρήσουν στα προημιτελικά, κάτι που η παρέα του Βαλανσιούνας δε θα κάνει.

Δεύτερο και πιο juicy είναι η πρωτιά του ομίλου της. Το Μαυροβούνιο είναι εξαιρετική ομάδα, δουλεμένη και με πλάνο. Μπορεί να κάνει τη δουλειά και την έκπληξη και να τερματίσει πρώτο, το οποίο καλοπληρώνει στο 3.75.

Πράσινη εξόρμηση και πορτοκαλί μακροχρόνια στο 3.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πράσινη εξόρμηση και πορτοκαλί μακροχρόνια στο 3.75

Περισσότερα

Click to comment

Trending