Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Combo μέχρι 2.01 στα play off #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του από τα play off του Champions League με δύο αναμετρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα.

Σε Χάιφα και Μόλντε θα κατευθυνθούμε για τα προγνωστικά της Τετάρτης, με συνδυαστικές επιλογές σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Μακάμπι Χάιφα – Γιούνγκ Μπόις

Τρεις προκρίσεις χρειάστηκε να πετύχει η Μακάμπι Χάιφα για να φτάσει ως εδώ. Πρώτα πέταξε με συνοπτικές διαδικασίες εκτός την Χάμρουν Σπάρτανς, στην συνέχεια χρειάστηκε την παράταση στην εντός έδρας ρεβάνς κόντρα στην Σέριφ Τιρασπόλ για να συνεχίσει την πορεία της, και τελικά με 2/2 απέκλεισε και την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πέντε νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής ο απολογισμός των Ισραηλινών, που πέρσι είχαν φτάσει στους ομίλους αποκλείοντας στα πλέι-οφ τον Ερυθρό Αστέρα. Φέτος απέναντί τους βρίσκουν την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Γιούνγκ Μπόις.

Οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν απόψε στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη φάση των ομίλων μετά την περσινή απουσία τους. Ήδη έχουν παίξει πέντε επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτό που φαίνεται είναι πως και φέτος τα ματς της θα κινηθούν σε υψηλά σκορ, καθώς η ελβετική ομάδα σε αυτούς τους πέντε αγώνες έχει πετύχει 15 τέρματα κι έχει δεχτεί έξι. Το ίδιο ισχύει και για τη Μακάμπι που έτσι κι αλλιώς παίζει επιθετικά, αλλά πόσο μάλλον στον πρώτο αγώνα που είναι στην έδρα της. Υπάρχει λογική στο να πάμε με το goal/goal & over 2,5, το οποίο τιμάται σε απόδοση 2.01 από την Betshop.

Μόλντε – Γαλατάσαραϊ

Δυνατή μάχη αναμένεται και στη Νορβηγία, με τη Μόλντε να υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ. Φαβορί του ζευγαριού είναι ξεκάθαρα οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν φέρει πολλά μεγάλα ονόματα στην Κωνσταντινούπολη. Απέκλεισαν πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το συνολικό 3-2 την Ζαλγκίρις, και δεν είχαν πρόβλημα κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Αντίθετα, η Μόλντε δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ελσίνκι (ήττα 1-0 εκτός, νίκη 2-0 εντός) αλλά και στην Κλάκσβικ, την οποία άφησε εκτός συνέχειας στην παράταση της εντός έδρας ρεβάνς. Αυτή είναι και η μόνη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, για μια Μόλντε που δε βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Έχει δυνατή έδρα, αλλά στο 0-0 με τη Βαλερένγκα το Σάββατο φάνηκε πως από μόνη της αυτή δεν αρκεί. Στο 1.87 βρίσκουμε στην Stoiximan το Χ2 & over 1,5 και θα το επιλέξουμε.

Combo μέχρι 2.01 στα play offΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Combo μέχρι 2.01 στα play off

Combo
22:00

Μακάμπι Χάιφα – Γιούνγκ Μπόις

Goal/goal & over 2,5

2.01
BET: 35 units
Combo
22:00

Μόλντε – Γαλατάσαραϊ

Χ2 & over 1,5

1.87
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending