Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπράγκα – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπράγκα Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπράγκα – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Μουνισιπάλ Ντε Μπράγκα» (30.286), Μπράγκα.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Η Μπράγκα έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε ελληνικές ομάδες, ενώ ο Παναθηναϊκός μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες κόντρα σε ομάδες από την Πορτογαλία.
  • Σε επτά από τα οκτώ ματς του Παναθηναϊκού απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες, επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Μπράγκα

Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της, η Μπράγκα πήγε στη ρεβάνς της Σερβίας με την Μπάτσκα Τόπολα για… τα τυπικά. Ωστόσο, μόνο έτσι δεν αντιμετώπισε το παιχνίδι, καθώς με ένα τρομερό πρώτο 20λεπτο οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με 4-0. Σκόρερ οι Πίζι (9’), Μπρούμα (13’), Τζαλό (16’) και Αλ Μουσράτι (20’), με τους γηπεδούχους απλώς να μειώνουν στο 40’ με τον Ρακόνιατς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπράγκα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, δίχως τελικά να ξεπεράσει τα τέσσερα γκολ. Τόσα έβαλε και το Σάββατο στην έδρα της Τσάβες για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στη νίκη με 4-2. Αρκετά πιο δύσκολη νίκη η συγκεκριμένη, καθώς χρειάστηκε να μείνουν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι για να καταφέρει η Μπράγκα να βάλει τα δύο τελευταία νικηφόρα γκολ. Πρώτη επικράτηση σε αγώνα πρωταθλήματος για την ομάδα του Ζόρζε, η οποία βρίσκεται στα μισά της βαθμολογίας.

Stat attack: Και στα τέσσερα επίσημα ματς της έχουν σημειωθεί over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί η Μπράγκα καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού ή τιμωριών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ματέους – Γκόμεθ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν – Αλ Μουσράτι, Καρβάλιο – Όρτα, Πίζι, Μπρούμα – Τζαλό.

Μπράγκα - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μπράγκα - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Σε μια ιστορική -όπως εξελίχθηκε- βραδιά, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση επί της Μαρσέιγ και έφτασε στα πλέι-οφ του Champions League. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα σε μια φάση που η άμυνα των «πρασίνων» παρουσίασε τεράστια κενά. Για αρκετή ώρα οι Γάλλοι είχαν την απόλυτη κυριαρχία χάνοντας πολλές ευκαιρίες, μέχρι το 2-0 από τον ίδιο παίκτη στο 45+1’. Ακόμα και μετά την ανάπαυλα οι Γάλλοι φάνηκαν να ελέγχουν την κατάσταση, με την πρώτη σημαντική φάση του Παναθηναϊκού να έρχεται στο 76’. Ενώ όλα έμοιαζαν τελειωμένα, το χέρι του Γκεντουζί στις καθυστερήσεις τιμωρήθηκε με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης στο 90+9’. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και πάλι η Μαρσέιγ κυριάρχησε αλλά δεν μπόρεσε να καθαρίσει την πρόκριση. Στα πέναλτι το «τριφύλλι» έδειξε ψυχραιμία, ο Γκεντουζί αστόχησε στη δική του εκτέλεση κι έτσι η ελληνική ομάδα πήρε την σπουδαία πρόκριση. Το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο αναβλήθηκε, επομένως το σύνολο του Γιοβάνοβιτς θα πάει χωρίς περαιτέρω κούραση στον αγώνα με την Μπράγκα.

Stat attack: Μετρά πέντε ήττες στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη.

Απουσίες: Επιστρέφει στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο Σένκεφελντ, σε αντίθεση με τον Κλεϊνχέισλερ που είναι εκτός λόγω θλάσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Αράο, Πέρεθ – Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Μπερνάρ – Σπόραρ.

Μπράγκα - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μπράγκα – Παναθηναϊκός

Για δεύτερη συνεχόμενη σειρά αγώνων ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ. Η Μπράγκα μπορεί να μη διαθέτει τα ονόματα της Μαρσέιγ, όμως είναι σίγουρα πιο δεμένη και έτοιμη αγωνιστικά. Πάντως κι αυτή δεν έχει εντυπωσιάσει στα ματς πρωταθλήματος, ενώ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην υποδεέστερη Μπάτσκα Τόπολα. Άδικα σε τόσο χαμηλά επίπεδα ο άσος, αλλά δύσκολα μπορούμε να πάμε στην κόντρα. Αντ’ αυτού, αξίζει να επιλέξουμε το over 2,5 στο 2.15 της Fonbet. Η Μπράγκα μετρά 4/4, ο Παναθηναϊκός 3/4 σε επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Περισσότερα

Click to comment

Trending