Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αουτσάιντερ χωρίς αιτία στο 2.55 #Bats

Με πληθώρα σημείων από Europa και Conference League συνεχίζει τις προτάσεις του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο #Bats.

Μέχρι και το 2.67 φτάνουν οι σημερινές επιλογές, με προγνωστικά από δυνατές αναμετρήσεις των προκριματικών.

Προγνωστικά: Ντιναμό Κιέβου – Μπεσίκτας

Η Ντιναμό Κιέβου αποδείχτηκε ψυχραιμότερη στη «ρουλέτα» των πέναλτι από τον Άρη και πήρε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League. Μετά την ήττα με 1-0 στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 2-1 στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου. Στην παράταση δέχτηκε έντονη πίεση, ακόμα κι όταν οι «κίτρινοι» έμειναν με δέκα παίκτες, όμως άντεξε και τελικά προκρίθηκε στα πέναλτι με σκορ 6-5. Απέναντί της θα βρει την Μπεσίκτας που είχε αρκετά ευκολότερο έργο κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, την οποία κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας και 2-1 στο γήπεδό της.

Αν κάτι μάθαμε από τον τρίτο προκριματικό γύρο για τις δύο ομάδες είναι πως η διαφορά ανάμεσά τους είναι αρκετά μεγάλη. Ακόμα και με έναν υποδεέστερο (βάσει ονομάτων) αντίπαλο, η ουκρανική ομάδα ήταν σίγουρα η δεύτερη καλύτερη ομάδα της σειράς και χρειάστηκε σε μεγάλο βαθμό την τύχη για να προκριθεί. Ευκαιρία για τους Τούρκους να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς που τυπικά είναι εκτός έδρας. Σε απόδοση 2.08 βρίσκουμε στη Novibet το διπλό και θα το τιμήσουμε.

Φενέρμπαχτσε – Τβέντε

Απέναντι στην πρώτη πραγματική της πρόκληση για τη φετινή σεζόν βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, η οποία αντιμετωπίζει την Τβέντε. Η τουρκική ομάδα ενισχύθηκε με μεγάλα ονόματα (Τζέκο, Φρεντ, Ουντέρ, Τάντιτς, Κεντ, Τζικού) και ήδη δείχνει φοβερά σημάδια με έξι νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει πετύχει 19 τέρματα και έχει δεχτεί μόλις δύο. Η αντίπαλός της διαθέτει αρκετή ποιότητα και στα τελευταία ματς έδειξε βελτίωση επιθετικά, όμως δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί ένα σύνολο με τέτοια ποιότητα. Αυτό αλλά και ο παράγοντας της έδρας μας οδηγούν προς τα αριστερά, και συγκεκριμένα στον άσο με over 1,5 στον διπλασιασμό της Novibet.

Προγνωστικά: Πολλά γκολ στις Κάτω Χώρες

Μετά τον αποκλεισμό στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό, η Γκενκ καλείται να σταθεί στο ύψος της και να παραμείνει στην Ευρώπη. Έχει σίγουρα δύσκολο έργο απέναντι στην Αντάνα Ντέμιρσπορ, η οποία πρακτικά εξασφάλισε την πρόκριση κόντρα στην Όσιγεκ από το πρώτο ματς. Οι Τούρκοι δείχνουν εντυπωσιακά στοιχεία στην επίθεση, εν αντιθέσει με την Γκενκ που έχει πετύχει δύο γκολ στα τελευταία πέντε ματς. Αναμένουμε αντίδραση από τους Βέλγους, που ήδη νιώθουν την πίεση του κόσμου τους λόγω του κακού ξεκινήματος. Over 2,5 λοιπόν, με απόδοση 1.65 στη Novibet.

Λίγο αργότερα η Άλκμααρ υποδέχεται την Μπραν στο «ΑΦΑΣ Στάντιον». Οι Ολλανδοί απέκλεισαν την άσημη Σάντα Κόλομα, με τις φτωχές νίκες με 1-0 εκτός και 2-0 εντός έδρας. Αντιθέτως, στο πρωτάθλημα οι επικρατήσεις τους ήρθαν με επιβλητικά σκορ, καθώς σε δύο παιχνίδια η Άλκμααρ έχει πετύχει οκτώ τέρματα. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Μπραν λόγω του ότι όλο το καλοκαίρι παίζει ματς πρωταθλήματος. Αμυντικά έχει θέματα, κυρίως μακριά από την έδρα της και στηρίζεται αρκετά στην επιθετική δεινότητά της. Ανοιχτό περιμένουμε το παιχνίδι, οπότε κι εδώ πάμε με το over 2,5 στο 1.62 της Novibet, και με συνολική απόδοση 2.67.

Αουτσάιντερ χωρίς αιτία στο 2.55ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αουτσάιντερ χωρίς αιτία στο 2.55

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Άρης Λεμεσού

Κλείνουμε με το πρώτο και τελευταίο ματς που θα μας απασχολήσει από τα προκριματικά του Europa League. Από το μονοπάτι των πρωταθλητών, η Σλόβαν Μπρατισλάβας αντιμετωπίζει τον Άρη Λεμεσού. Αμφότερες οι ομάδες αποκλείστηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, από Μακάμπι Χάιφα και Ρακόφ αντίστοιχα. Καλύτερο δείγμα έχουμε για τους Σλοβάκους, οι οποίοι και στις δύο προκρίσεις που κατάφεραν να πάρουν προβλημάτισαν ως έναν βαθμό. Στα τέσσερα φετινά επίσημα εντός έδρας ματς τους δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης, παρότι τα τρία ήταν απέναντι σε αρκετά υποδεέστερες ομάδες.

Αντίθετα, ο Άρης έχει να επιδείξει μια φοβερή εικόνα στα ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, αλλά και έναν αποκλεισμό που ήρθε μετά από εξαιρετική προσπάθεια κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας. Κανένας λόγος, λοιπόν, να πάμε με το φαβορί. Θα επιλέξουμε το Χ2 & over 1,5 στο 2.55 της Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending