Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Χαρτς – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Χαρτς – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Χαρτς – ΠΑΟΚ προγνωστικά

  • «Τάινκαστλ Παρκ» (19.852), Εδιμβούργο.
  • Διαιτητής: Αντρίς Τρεϊμάνις.
  • Η Χαρτς έχει δύο ήττες στις αναμετρήσεις της με ελληνικές ομάδες, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μία ισοπαλία και μία ήττα κόντρα σε ομάδες από την Σκωτία.
  • Και τα δύο ματς της Χαρτς με ελληνικές ομάδες είχαν over 2,5 γκολ, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ μετρά 2/2 under 2,5 απέναντι σε σκωτσέζικες ομάδες.

Ρεπορτάζ Χαρτς 

Δίνοντας μεγάλη παράσταση μπροστά στο κοινό της, η Χαρτς κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα με τη Ρόζενμποργκ και να πάρει την πρόκριση. Μάλιστα, οι Νορβηγοί προηγήθηκαν μόλις στο 6’ και απέκτησαν συνολικό προβάδισμα δύο τερμάτων, κάτι που ανάγκαζε τους γηπεδούχους να πετύχουν τρία γκολ για να προκριθούν. Η Χαρτς ισοφάρισε γρήγορα με τον Σάνκλαντ (13’), ενώ ο Ντέβλιν νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 2-1. Τελικά, κι ενώ όλα έδειχναν πως θα το παιχνίδι θα οδηγούνταν στην παράταση, ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 3-1. Με την ψυχολογία στα ύψη, η ομάδα του ΜακΆβοϊ κέρδισε και στο League Cup την Κυριακή. Χάρη στο επιβλητικό 4-0 επί της Πάρτικ Θιστλ, κατόρθωσε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κιλμάρνοκ.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά της ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Γκόρντον, Χάλκετ, Χέιρινγκ και Πόλοκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κλαρκ – Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κοχρέιν – Όντα, Ντέβλιν, Μπάνινγκιμ, Λάουρι – Σάνκλαντ, Φόρεστ.

Χαρτς - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Χαρτς - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Αφού είχε επιζήσει στο Σπλιτ παίρνοντας τη λευκή ισοπαλία, τελείωσε τη δουλειά στην Τούμπα και προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Conference League. Με πέναλτι του Σβαμπ στο 12’ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς κόντρα στην Χάιντουκ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κουλιεράκη στο 21’. Ο Ζίβκοβιτς καθάρισε το παιχνίδι εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 79’, ενώ ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το επιβλητικό 3-0 στο 85’. Με το ίδιο σκορ ο «δικέφαλος του βορρά» κέρδισε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέτυχε ξανά δύο γκολ (54’, 59’), ενώ ο Μουργκ είχε δώσει το προβάδισμα στο 22’.

Stat attack: Έχει κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα από τα πέντε φετινά επίσημα ματς του.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Τσιγγάρας, Σαμάτα και Φιλίπε Σοάρες, ο Μπάμπα λόγω τιμωρίας αλλά κι ο Οζντόεφ λόγω της μη έκδοσης βίζας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κετζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Γιαξής – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Χαρτς - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Χαρτς – ΠΑΟΚ

Καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα ο ΠΑΟΚ σε γενικές γραμμές, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ωστόσο οι απουσίες θα του κοστίσουν, ειδικά στα χαφ όπου θα πάει με λύση ανάγκης. Από την άλλη, η Χαρτς θα παίξει σε ένα σολντ-άουτ γήπεδο με αρκετά καλή ψυχολογία. Πάμε με κάλυψη στα αριστερά και σε ένα σχετικά χαμηλό σκορ, και συγκεκριμένα με το 1Χ & under 3,5 στο 2.00 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending