Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάμπα με ειδικά παικτών #Playmaker

Ο #Playmaker είναι και πάλι εδώ με μακροχρόνια Μουντομπάσκετ, εστιάζοντας αυτή τη φορά σε ειδικά παικτών έως 8.50!

Καλημέρα και πάλι σε όλη την παρέα. Τα χθεσινά μακροχρόνια ευτυχώς πρόλαβαν να παιχτούν από αρκετούς, γιατί μέσα στη μέρα οι μπουκ κατάλαβαν τα λάθος όρια! Σήμερα συνεχίζουμε με μακροχρόνια Μουντομπάσκετ. Θα εστιάσουμε σε μια δυάδα προκρίσεων από την πρώτη φάση των ομίλων, αλλά και σε ειδικά παικτών! Πάμε…

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Μακροχρόνια Μουντομπάσκετ: Μπορούν τη 2η θέση

Ξεκινάμε λοιπόν από δυο ομάδες που έχουν πολλές ελπίδες να προκριθούν από τον όμιλο και ταυτόχρονα προσφέρονται σε αξιόλογη απόδοση για να μπει σε δυάδα. Η πρώτη είναι το Πουέρτο Ρίκο. Είναι μια ομάδα με ταχύτητα, αθλητικότητα, ταλέντο στην επίθεση και καλούς σουτέρ. Θα παλέψουν λογικά με την Κίνα για τη 2η θέση, αφού η Σερβία δεν έχει αντίπαλο για την πρωτιά. Το Σουδάν συμπληρώνει ουσιαστικά τον όμιλο και απολαμβάνει την επιτυχία της παρουσίας και μόνο στην τελική φάση.

Η δεύτερη ομάδα είναι η Γεωργία του δικού μας Ηλία Ζούρου. Σταχτοπούτα στο θεσμό, αλλά με καλή παρουσία στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ και ποιοτικό ρόστερ που αποτελείται από έμπειρους παίκτες των ευρωπαϊκών παρκέ αλλά και του ΝΒΑ. Παρόμοιος και αυτός ο όμιλος, αφού υπάρχει η Σλοβενία, που είναι το μεγάλο φαβορί και το Πράσινο Ακρωτήρι, που δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι. Η 2η θέση θα παιχτεί ανάμεσα στη Γεωργία και τη Βενεζουέλα, με την πρώτη να διαθέτει την εμπειρία για να τα καταφέρει.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Μακροχρόνια Μουντομπάσκετ: Ειδικά παικτών

Τελευταία στάση στα σημερινά μακροχρόνια ειναι τα ειδικά παικτών. Πρώτη επιλογή ο δικός μας Παπαγιάννης. Όχι, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όχι, δεν έκανε καλά φιλικά. Είναι όμως το μοναδικό καθαρό πεντάρι της ομάδας στο υψηλό επίπεδο. Πριν βγουν οι αποδόσεις, σκεφτόμουν ότι θα είναι πολύ δυνατό ένα ποντάρισμα στον Μήτογλου για πρώτο ριμπάουντερ. Το ίδιο σκέφτηκαν και οι μπουκ με την απόδοση του να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αντίθετα ο Παπαγιάννης πενταπλασιάζει και αν μη τι άλλο προκαλεί! Όλα στο στοίχημα είναι θέμα απόδοσης άλλωστε!

Αντίστοιχα θα ποντάρω και στον κορυφαίο ριμπάουντερ όλης της διοργάνωσης. Φαβορί είναι ο Γκομπέρ, όμως η Γαλλία έχει πολλές επιλογές στη θέση του και φοβάμαι τα πιο… εύκολα ματς. Δεδομένου ότι έχουμε αγώνες κατάταξης ακόμα και για τις τελευταίες ομάδες, θα ποντάρω σε δυό ψηλούς, που είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους και έχουν μεγάλη έφεση στα ριμπάουντ. Αναφέρομαι στον Βαλαντσιούνας και τον Ταβάρες!

Για το τέλος άφησα… τη σάμπα! Θα ποντάρω σε δύο Βραζιλιάνους, που πέρυσι έπαιξαν ως συμπαίκτες στην Ουλμ και ήταν δύο από τους βασικούς λόγους που η γερμανική ομάδα έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Ο Γιάγκο ντος Σάντος ήταν εξαιρετικός στο σκοράρισμα, αλλά και στη δημιουργία. Είχε μ.ό. 5,4 ασίστ στην περσινή σεζόν, η οποία ήταν και η πέμπτη συνεχόμενη με αντίστοιχους και μεγαλύτερους μέσους όρους. Την εξαργύρωσε με μια μεταγραφή και του χρόνου θα τον δούμε στη Euroleague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Σίγουρα στο ρόστερ της Βραζιλίας υπάρχει και ο Χουέρτας, ο οποίος ωστόσο είναι στη δύση της καριέρας του. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή ο Γιάγκο να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ των Βραζιλιάνων.

Εξίσου δυνατή επιλογή είναι και ο Καμπόκλο. Φοβερή σεζόν πέρυσι, με μεγάλα νούμερα σε σκορ και ριμπάουντ και μεγάλη σταθερότητα στην απόδοσή του. Δεν έκανε το ίδιο άλμα με τον πρώην συμπαίκτη του, αφού του χρόνου θα αγωνίζεται στη Βενέτσια. Η γνώμη μου βέβαια είναι πως πολύ σύντομα θα βρει χώρο στη Euroleague. Στα φιλικά της Βραζιλίας βγήκε πολλές φορές πρώτος σκόρερ και θεωρώ ότι θα πετύχει περισσότερους πόντους από τους συμπαίκτες του.

Περισσότερα

Click to comment

Trending