Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Όγδοη στον κόσμο η Λύτρα στην μπάλα (video)

 

Ακόμα μία σπουδαία επιτυχία για την 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία τερμάτισε στην 8η θέση στον τελικό της μπάλας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, που διεξάγεται στη Βαλένθια.

Με την κατάκτηση της 8ης θέσης στον τελικό της μπάλας έκλεισε η Παναγιώτα Λύτρα την παρουσία της στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Η 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 30,400 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος, παίρνοντας το… βάπτισμα του πυρός ως φιναλίστ σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το χρυσό μετάλλιο στην μπάλα κατέκτησε η Γερμανίδα Ντάρια Βαρφολομέεφ (35,800 β.), μπροστά από την Ιταλίδα Σοφία Ραφαέλι (35,200 β.) και τη Βουλγάρα Στιλιάνα Νικόλοβα (35,150 β.).

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο κρίσιμο δεύτερο σκέλος των προκριματικών, που θα καθορίσει την Ολυμπιακή πρόκριση, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα χθεσινά (23/08) αποτελέσματα.

Οι αθλήτριες θα εκτελέσουν προγράμματα με κορδέλα και κορύνες, με τις δύο εκπροσώπους της Εθνικής Παναγιώτα Λύτρα και Μαρία Δερβίση να συμμετέχουν στον τελευταίο χρονικά όμιλο και να είναι εκείνες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της ημέρας.//Γ.

Δείτε το πρόγραμμα που εκτέλεσε η Παναγιώτα Λύτρα:

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending