Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανωτερότητα και hot take στο 10.00 #Jimandrez

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με hot take και δύο δυνατά προγνωστικά από την πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ στην Ασία.

Καλησπέρα σε όλους. Παρασκευή απόψε και ξεκινάμε δυναμικά τα προγνωστικά μας με σκοπό να πάμε… ταμείο. Αρχή Μουντομπάσκετ σήμερα και δίνουμε αβάντα στα φαβορί, τα οποία για αρχή δεν πιστεύουμε πως θα μας απογοητεύσουν. Ξεκινάμε μπασκετική στήλη λοιπόν, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Καθαρίζουν από ημίχρονο

Αρχή με μία δυάδα από τα ημίχρονα γιατί με χάντικαπ δεν μπλέκεις. Στο ματς της Ανγκόλα με την Ιταλία παρατηρείται τέτοια διαφορά δυναμικής που είναι άσκοπο και να το αναλύσουμε. Οι Αφρικανοί είναι η χειρότερη ομάδα από την ήπειρο τους στο τουρνουά και μαζί με το Ιράν, οι χειρότερες στην διοργάνωση οπότε εύκολα ή δύσκολα η Ατζούρα θα καθαρίσει. Οι παίκτες του Ποτσέκο μπορούν να πάρουν από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού, να βαρέσουν από το τρίποντο και να βρουν κυρίως περιφερειακές λύσεις. Φυσικά υπάρχουν οι Μέλι – Ντιούφ οπότε δεδομένα και στη ρακέτα υπάρχει περισσότερη ποιότητα από εκείνη των αγούρων Αφρικανών. Θα κρατήσουμε το Over 42,5 στο πρώτο ημίχρονο των Ιταλών και συνεχίζουμε.

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Δομινικανής Δημοκρατίας απέναντι στις Φιλιππίνες. Όταν ακούς το όνομα της χώρας της Καραϊβικής σου έρχονται εικόνες από survivor αλλά… δεν έχει μόνο τροπικές παραλίες για Έλληνες σελέμπριτις αφού διαθέτει αξιολόγη ομάδα στο μπάσκετ. Για μένα είναι hot take αυτό το σύνολο που μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά άμα ο Τάουνς και ο Ντελγάδο συνεργαστούν όπως πρέπει, ότι και να πούμε πάντως κόντρα στους αδύναμους διοργανωτές θα καθαρίσουν με την δημιουργία τους. Το ματς θα ανοίξει κατά πάσα πιθανότητα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βάλουν επίσης 43 πόντους στο ημίχρονο.

Προγνωστικά: Hot take και… Μαυροβούνιο

Συνεχίζουμε με το μονό αποδεκτό και την αναμέτρηση του Μεξικού με το Μαυροβούνιο. Η αρμάδα του Βούτσεβιτς έδειξε εντυπωσιακή εικόνα στα φιλικά της και έστειλε μήνυμα σε όλους πως… θα έχουν θέμα άμα σκοπεύουν να την υποτιμήσουν. Παίζει εξαιρετικό μπασκετάκι όταν θέλει, έχει παίκτες με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της και γενικά είναι ένα εξαιρετικό σύνολο που εύκολα μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος. Απέναντι του, το άχρωμο και αδιάφορο Μεξικό. Μία ομάδα που η αλήθεια είναι πως δεν έχει κάποιον μεγάλο παίκτη, της λείπουν βασικά επιθετικά στοιχεία και προτιμάει να παίζει άμυνα. Δεν έχει τις ποιοτικές λύσεις να κοντράρει τους παίκτες του Μαυροβουνίου και θα ηττηθεί κατά πάσα πιθανότητα. Αυτό θα συμβεί και με μία διαφορά άνω των 9 πόντων οπότε το διπλό -8,5 στο 1.72 αγοράστηκε.

Και ένα hot take! Πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις αξίζει ένα Funbet μακροχρόνιο που έχει αξία. Φέτος εκτός του Μαυροβουνίου προβλέπουμε και η Βραζιλία να φτάσει μακριά, εάν και θα συναντηθεί με τον όμιλο της Γαλλίας και του Καναδά. Αλλά για εκπλήξεις ζούμε, οπότε το να αποκλειστεί στα προημιτελικά πληρώνει 10.00.

Ανωτερότητα και hot take στο 10.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ανωτερότητα και hot take στο 10.00

Δυάδα απόδοσης 2.10
11:00

Ανγκόλα – Ιταλία

Over 42,5 πόντοι Ιταλία στο 1ο ημίχ.

1.42
15:00

Δομινικανή Δημοκρατία – Φιλιππίνες

Over 42,5 πόντοι Δομινικανή Δημοκρατία στο 1ο ημίχ.

1.42
BET: 10 units
Μονό
11:45

Μεξικό – Μαυροβούνιο

2 (-8,5)

1.72
BET: 10 units
Funbet μακροχρόνιο

Φάση αποκλεισμού – Βραζιλία

Προημιτελικά

10.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending