Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Σκοράρουν στο Αγρίνιο #Nikolas43

προγνωστικά

Με το παιχνίδι Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα ανοίγει η 2η αγωνιστική και ο #Nikolas43 έχει combo στο 2.75

Πρώτο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό στην φετινή Super League δεύτερο για τους Γιαννιώτες μετά τη νίκη έπη της Κηφισιάς. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό να κάνει πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο του. Αλλαγή σελίδας για τα «καναρίνια» μετά την αλλαγή προπονητή έπειτα από δυο χρόνια με τον Αναστασίου στον πάγκο. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο πέρυσι ο Παναιτωλικός ενώ στην αρχή έδειξε ότι η παραμονή θα είναι εύκολη, στο τέλος τους έπιασε πονοκέφαλος καθώς υπήρχε σενάριο υποβιβασμού. Στα φιλικά του φέτος δείχνει πως έχει το γκολ, δεν έχουμε εικόνα σε επίσημο παιχνίδι καθώς η πρεμιέρα του με την ΑΕΚ αναβλήθηκε.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε Σάββατο και τελείωσε Κυριακή επικράτησε της Κηφισιάς με 3-0. Ευρεία νίκη απέναντι σε νέα και αδύναμη ομάδα αλλά είναι ένα ξεκίνημα με το δεξί. Θέλει την ανάλογη συνέχεια και θα κυνηγήσει τη νίκη στο Αγρίνιο. Πριν από λίγες μέρες οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό με νικητή τον Παναιτωλικό με 2-1.

Κάπου εκεί το βλέπω και σήμερα. Να δούμε γκολ και από τους δυο σε συνδυασμό με over 2,5. Όσο για τον νικητή δεν ξέρω ας κάτσει η μπίλια όπου θέλει.

Σκοράρουν στο ΑγρίνιοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σκοράρουν στο Αγρίνιο

Μονό
21:00

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Goal/goal & over 2,5

2.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending