Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναζητείται αντίδραση στον τριπλασιασμό #Bats

προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Λειψία – Στουτγκάρδη ασχολείται σήμερα ο #Bats βγάζοντας συνδυαστική επιλογή.

Μία και καλή η πρόταση για τα προγνωστικά της Παρασκευής, η οποία προέρχεται από την Bundesliga και τη «Ρεντ Μπουλ Αρένα».

Προγνωστικά: Λειψία – Στουτγκάρδη

Το πρώτο της ματς εντός έδρας δίνει απόψε η Λειψία για φέτος, καθώς υποδέχεται την Στουτγκάρδη. Περίεργο το ξεκίνημα στην σεζόν για τους «ταύρους», αφού μετά την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Μπάγερν στο Super Cup, ακολούθησε η ήττα με 3-2 στην πρεμιέρα της Bundesliga από τη Λεβερκούζεν. Το σύνολο του Ρόζε είχε τις ευκαιρίες για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την «Μπάι Αρένα», όμως πλήρωσε την αστοχία και τα αμυντικά της λάθη.

Σήμερα έχει την ευκαιρία να αντιδράσει κόντρα στην κατώτερη ποιοτικά Στουτγκάρδη. Βέβαια, οι Σουηβοί εντυπωσίασαν στην πρώτη αγωνιστική, επικρατώντας με 5-0 κόντρα στην Μπόχουμ. Αναμένουμε να κάνουν ό,τι μπορούν για να ζορίσουν τη Λειψία, όχι όμως στον βαθμό που να μπορέσουν να πάρουν αποτέλεσμα. Επομένως, υπάρχει λογική στο combo 1 & goal/goal, με απόδοση 3.00 στη Novibet.

Αναζητείται αντίδραση στον τριπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αναζητείται αντίδραση στον τριπλασιασμό

Combo
21:30

Λειψία – Στουτγκάρδη

1 & goal/goal

3.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending