Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. Σερβική επίθεση για… ταμείο #Dikopoulos

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. O #Dikopoulos ποντάρει στη Σερβία, που στοχεύει σε μετάλλιο και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Καλημέρα και καλό Σάββατο να έχετε όλοι. Σήμερα διεξάγεται η δεύτερη φάση της πρώτης αγωνιστικής. Πρεμιέρα και για την Εθνική Ελλάδος αλλά και για τις ΗΠΑ, μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Χθες ο Καναδάς επιβεβαίωσε τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ, κάνοντας την νίκη-δήλωση που έψαχνε. Έστειλε μήνυμα σε όλες τις ομάδες και εμάς στο ταμείο από νωρίς.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Φαβορί με απουσίες

Εάν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να λέει πως η κλήρωση την ευνόησε αυτή είναι σίγουρα η Σερβία. Κάπως έτσι δημιουργείται μία μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή στα μετάλλια και γιατί όχι και για κάτι καλύτερο. Η Σερβία διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ σε κάθε θέση, προεξέχοντος του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο αστέρας των Ατλάντα Χοκς, στα 31 χρόνια πλέον, καλείται να οδηγήσει την χώρα του ξανά στις επιτυχίες. Δίπλα του θα έχει τον Μιλουτίνοφ, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Απόντες θα είναι ο MVP των τελικών του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς, όπως και ο Μίσιτς.

Απέναντί της θα βρεθεί η Κίνα, που στον πάγκο της έχει έναν γνώριμο του Σερβικού μπάσκετ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα οδηγήσει την εθνική ομάδα της Κίνας σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, ψάχνοντας το βήμα παραπάνω. Το θετικό είναι ότι ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο φαβορί του ομίλου και έπειτα θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι σε Πουέρτο Ρίκο και Νότιο Σουδάν. Η Κίνα, κόντρα στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ, θα προσπαθήσει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από το παιχνίδι με την Σερβία.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη χωρίς μπλεξίματα

Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό προετοιμασίας πριν από έξι ημέρες και το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα αναμενόμενο. Η Σερβία κέρδισε 87-64 χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και κάπως έτσι περιμένω να είναι και το σημερινό παιχνίδι. Οι «πλάβι» έχουν μεγάλο επιθετικό ταλέντο και δύσκολα θα μπορέσουν να τους ακολουθήσουν οι αντίπαλοί τους. Στα φιλικά σημείωναν 89 πόντους μέσο όρο, κάνοντας εκτεταμένο ροτέισον. Θεωρώ πως θα πιάσουν ξανά το όριο των 89 πόντων, πετυχαίνοντας παράλληλα μία εύκολη νίκη.

Σκέφτηκα ακόμα να ποντάρω και στο χάντικαπ (-19,5) υπέρ της Σερβίας, αλλά θα αποφύγω τόσο μεγάλες διαφορές τουλάχιστον για τις πρώτες αγωνιστικές. Άλλωστε καλό θα είναι να δούμε πρώτα τις ομάδες και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την συνέχεια. Για προγνωστικά Μουντομπάσκετ θα οδηγηθώ στο over 88,5 πόντων πάνω στην Σερβία. Θα μου κάνει εντύπωση να καταφέρει η Κίνα να κρατήσει χαμηλά τους αντιπάλους της και θεωρώ πως το σκορ θα ανοίξει από νωρίς. Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε ότι και αν ποντάρετε.

Μονό
15:00

Σερβία – Κίνα

Σερβία Over 88,5

1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending