Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με φόρα η Μονακό #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Δύο combo και ένα fun bet με αποδόσεις από 2.00 έως και 11.00 στην αναμέτρηση του «Μποζουάρ».

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Η αναμέτρηση του «Μποζουάρ» ανάμεσα σε Ναντ και Μονακό μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον της Παρασκευής και εκεί θα επικεντρωθούμε για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας. Για πάμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Με παράδοση οι Μονεγάσκοι

Δεύτερη ήττα για τη Ναντ το 2-0 στην έδρα της Λιλ. Κατέβηκε με στόχο να περιορίσει τους κινδύνους και μέχρι το ημίχρονο το κατάφερε σχετικά καλά (με εξαίρεση το δοκάρι του Ντέιβιντ). Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια η Λιλ ανέβασε την απόδοσή της και άνοιξε το σκορ στο 66′. Περίπου 10′ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες και από εκείνο το σημείο και μετά τα «καναρίνια» βγήκαν μπροστά, δημιούργησαν αρκετές  ευκαιρίες και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση (το γκολ του Απιά στο 83′ ακυρώθηκε ορθά μέσω VAR). Στο 94′ ωστόσο, ήρθε και το 2-0 της Λιλ για να βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες της Ναντ να πάρει κάτι από το ματς.

Από την άλλη η Μονακό έχει ξεκινήσει με φόρα τη φετινή χρονιά. Μετά το 2-4 στη δύσκολη έδρα της Κλερμόν στην πρεμιέρα, επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα εύκολα με 3-0 κόντρα στο Στρασβούργο. Δεν δημιούργησε όσο στο πρώτο ματς αλλά και σήμερα η ομάδα του Άντι Χούτερ ήταν αποτελεσματική (τρία γκολ σε τέσσερις εύστοχες προσπάθειες) ενώ απειλήθηκε ελάχιστα.

Σήμερα οι Μονεγάσκοι έχουν και την παράδοση στο πλευρό τους. Συγκεκριμένα, έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά στα 19 τελευταία ματς με αντίπαλο τη Ναντ μέσα-έξω (1-0 στις 29 Νοέμβρη του ’17). Στο «Μποζουάρ» ισόπαλα έληξαν τα δύο τελευταία (0-0 και 2-2) ενώ είχαν προηγηθεί τρία συνεχόμενα διπλά της Μονακό (1-3, 0-1, 1-2).

Προβληματίζει με την εικόνα της στην αρχή της σεζόν η Ναντ και απόψε έχει να αντιμετωπίσει μια Μονακό που δείχνει «απελευθερωμένη» επιθετικά. Η ζυγαριά γέρνει προς τα δεξιά και το 1,87 του διπλού είναι αποδεκτό. Λίγο μεγαλύτερη απόδοση μας δίνει το combo με τα κόρνερ των γηπεδούχων (7 έκαναν με την Τουλούζ, 5 κόντρα στη Λιλ), το Χ2 (μας καλύπτει και σε περίπτωση ισοπαλίας) και ένα γκολ της Μονακό στο δεύτερο μέρος. Δεύτερη επιλογή ένα combo με ειδικά παικτών, ένα εύστοχο σουτ του Μιναμίνο και μία προσπάθεια για γκολ του Σάιμον (2.25 Novibet). Για το τέλος άφησα και ένα fun bet απόδοσης 11.00.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Για το 3/3 η Μονακό στο «Μποζουάρ»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Για το 3/3 η Μονακό στο «Μποζουάρ»

Combo
22:00

Ναντ – Μονακό

X2 & over 2,5 κόρνερ Ναντ & over 0,5 γκολ Μονακό στο β’ ημίχ.

2.00
BET: 15 units
Combo ειδικά παικτών
22:00

Ναντ – Μονακό

1+ σουτ στην εστία Μιναμίνο & 1+ προσπάθεια για γκολ Σάιμον

2.25
BET: 10 units
Fun bet
22:00

Ναντ – Μονακό

2 & γκολ Μιναμίνο & να δεχτεί κάρτα Ντάγκλας Αουγκούστο

11.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending