Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Μακροχρόνια & εγκλήματα #Dogass

Καλημέρα σε όλους. Αφήνω στην άκρη το μπέιζμπολ και καταπιάνομαι με προγνωστικά Μουντομπάσκετ που θα μας κρατήσει συντροφιά για τις επόμενες 17 μέρες.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Μακροχρόνια με αξία

Ξεκινάμε λοιπόν. Πρώτη επιλογή με αξία είναι το να ξεπεράσει η Βραζιλία τον Άγιο Δομίνικο, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85 στο pamestoixima.gr. Οι Βραζιλιάνοι αδικούνται από τις αποδόσεις καθώς, διαθέτουν ρόστερ που είναι μίξη παλιάς και νέας φουρνιάς. Ηγέτης της ομάδας, είναι ο 40χρονος πλέον Μαρσελίνιο Χουέρτας. Από την άλλη, με εξαίρεση τον αστέρα του NBA Καρλ-Άντονι Τάουνς, οι υπόλοιποι παίκτες του Άγιου Δομίνικου δεν διαθέτουν ιδιαίτερη εμπειρία.

Δεύτερη επιλογή είναι το να βγει πρώτος ριμπάουντερ στη διοργάνωση ο Ρούντι Γκομπέρ. Ο Γάλλος σταρ διαθέτει ποιότητα και είναι ένα κτήνος κάτω από τη ρακέτα. Κατά τη γνώμη μου, για να μην τερματίσει πρώτος θα πρέπει να πάμε πολλά πράγματα λάθος για τους Γάλλους και να αποκλειστούν νωρίς.

Τελευταίες επιλογές είναι από έναν παίκτη, που το μακροχρόνιό του μας πλήρωσε αδρά πέρσι. Ο λόγος για τον Ιταλό Αλεχάντρο Παγιόλα. Εξαιρετικός αμυντικός και αρκετά καλός δημιουργός. Στην Ευρωλίγκα με τη Βίρτους έπαιζε περίπου 20 λεπτά και βγήκε πρώτος σε κλεψίματα και τρίτος σε ασίστ! Η Ιταλία δεν διαθέτει κλασικό δημιουργό και στα φιλικά ο Παγιόλα έπαιζε αρκετές φορές στη θέση ένα. Με αυτά σαν δεδομένα θα πάω με το να ξεπεράσει τους συμπαίκτες του σε κλεψίματα και ασίστ με το 7.00 και το 19.50 στο Pamestoixima.gr να μας κλείνει το μάτι.

Μεγάλο όριο στην πρεμιέρα

Πάμε στην πρώτη μας επιλογή νωρίς νωρίς καθώς, ο αγώνας είναι στις 11:00. Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Αγκόλα. Εδώ θα πάμε με το under 159,5 σε απόδοση 1.87. Η Αγκόλα με εξαίρεση τον Φερνάντο, δεν έχει άλλον πόλο έλξης στην επίθεση. Οι Ιταλοί θα έχουν εύκολο έργο. Ίσως με διαφορά κοντά στους 20 πόντους. Περιμένω ένα σκορ κοντά σε αυτό του φιλικού τους με την Κίνα (79-61).

Βάζει τα χέρια του στη φωτιά ο Μπρουκς

Η τελευταία επιλογή είναι οι over 8,5 πόντοι του Ντίλαν Μπρουκς στην αναμέτρηση του Καναδά με τη Γαλλία. Όποιος έχει δει τα….καμώματά του στο NBA, έχει καταλάβει ότι είναι σταθερός σουτέρ. Θεωρώ πως τα βλέμματα των Γάλλων θα πέσουν στους υπόλοιπους αρχισκόρερ (Αλεξάντερ, Ολίνικ, Αρ. Τζ Μπάρετ). Οπότε θα βρει κάποιους χώρους να δράσει και να σκοράρει min 9 πόντους.

Περισσότερα

Click to comment

Trending