Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές διημέρου #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Χορταστική η σημερινή στήλη με επιλογές Σαββάτου και Κυριακής. Ποντάρισμα σε γκολ, κόρνερ και ειδικά παικτών.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Διπλή στήλη η παρούσα με επιλογές από Ligue 1 και Ligue 2 για τα προγνωστικά Γαλλίας του σαββατοκύριακου. Πάμε να τις δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές Σαββάτου

Δύο αναμετρήσεις για τη Ligue 1 περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου, το ΜαρσέιγΜπρεστ και το ΠαρίΛανς.

  • Τουλάχιστον προβληματική η εικόνα της Μαρσέιγ στη Μετς. Αν και προηγήθηκε νωρίς στο ματς (14′) είδε τη Μετς των 10 παικτών (από το 59′) να ανατρέπει το σκορ με γκολ των Σαμπαλί και Μικαουτάτζε. Στο 82′ πάντως ο Βιτίνια ισοφάρισε για τους Μασσαλούς και έσωσε τα προσχήματα. Η Μπρεστ από την άλλη έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν. Μετά το 3-2 απέναντι στη Λανς πέρασε με 1-2 από την έδρα της Χάβρης. Αν μη τι άλλο θετικά τα όσα μας έχουν δείξει έως τώρα οι «πειρατές» ιδίως μεσοεπιθετικά. Το Μαρσέιγ – Μπρεστ είναι ένα ζευγάρι με παράδοση στα γκολ μετρώντας επτά σερί goal/goal (έξι από αυτά και over 2,5) μέσα-έξω. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα πέντε από τα επτά αυτά παιχνίδια είχαμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος και προς τα εκεί θα κινηθούμε στοιχηματικά.
  • Παράδοση στα γκολ έχει και το έτερο ζευγάρι της ημέρας στη Ligue 1, ΠαρίΛανς. Χωρίς νίκη ακόμα φέτος οι Παριζιάνοι που δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την Τουλούζ (1-1), παρά την παρουσία των Μπαπέ – Ντεμπελέ. Σαφώς πιο δύσκολο το σημερινό κόντρα στη Λανς που επίσης δεν έχει κερδίσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά έχει βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές την τελευταία τετραετία (2-2-2 στα έξι τελευταία ανεξάρτητα από έδρες, πέντε από αυτά εμφάνισαν goal/goal). Οι «λανσουά» θα είναι και ενισχυμένοι καθώς απέκτησαν τον Γουαΐ (πρώην Μονπελιέ) για το κενό που άφησε ο Οπέντα. Κάτι που επίσης αξίζει να ειπωθεί είναι ότι συνήθως τα μεταξύ τους έχουν και αρκετές κάρτες (τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια αλλά και δύο κόκκινες). Διαιτητής είναι ο Φρανσουά Λετεξί που είδαμε τόσο στον τελικό του Super Cup (3 κίτρινες) όσο και στο Αντβέρπ – ΑΕΚ (4 κίτρινες και μία κόκκινη). Επιλογή μας ένα combo με αμφίτερμα και κάρτες στο ματς. Αξία βρίσκω και στην κάρτα του Αμπντούλ Σαμέντ (3,60 stoiximan.gr) ο οποίος σήμερα θα έχει αρκετή δουλειά στο κέντρο.

Ντέρμπι στο Παρίσι με combo στο 2.27ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι στο Παρίσι με combo στο 2.27

Από τις αναμετρήσεις της Ligue 2 κατέληξα στα εξής:

  • Το διπλό της Κονκαρνό στην έδρα της Παρί. Αμφότερες χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (τρεις ήττες η Παρί, δύο ήττες και μία ισοπαλία η Κονκαρνό) ενώ ακόμα ψάχνουν το πρώτο τους γκολ για φέτος. Πιο πειστική πάντως η εικόνα των φιλοξενούμενων που έβγαλαν πιο δύσκολο πρόγραμμα (Μπαστιά, Μπορντό, Καέν, ομάδες 6άδας πέρυσι) ενώ με Μπορντό και Καέν είχαν αρκετές ευκαιρίες. Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό αξίζει ένα ποντάρισμα.
  • Δεύτερη επιλογή από το ματς της Καέν με την Αζαξιό. Οι «βίκινγκ» με το διπλό στην Κονκαρνό έκαναν το 3/3 στη φετινή Ligue 2 και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Και τα τρία ματς βέβαια ήταν στα μέτρα τους, σήμερα το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει απέναντι στην Αζαξιό. «Σφιχτή» ομάδα οι Κορσικανοί, περιμένω ένα πιο «κλειστό» παιχνίδι και θα ποντάρω στην ισοπαλία (έχει και καιρό να εμφανιστεί στα μεταξύ τους (1 Απριλίου του ’12 για τη Ligue 1 τότε, 3-0-3 από το ’19 έως σήμερα).
  • Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει και το ΜπαστιάΤρουά. Στο 1-1-1 οι γηπεδούχοι μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, στο 1-2-0 οι φιλοξενούμενοι. Αυτό που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής είναι ο αριθμός των κόρνερ στα ματς και των δύο (11-10-14 στης Μπαστιά, 8-12-19 στης Τρουά). Στο 9,5 βρίσκουμε το line, θα μπει στις επιλογές μας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές Κυριακής

Από το κυριακάτικο πρόγραμμα της Ligue 1 θα πάμε με τα παρακάτω:

  • Ματς που προσφέρεται για γκολ είναι το ΚλερμόνΜετς. Χωρίς νίκη και οι δύο ομάδες μετά από δύο γύρους, σίγουρα θα βλέπουν το μεταξύ τους ως μια ιδανική ευκαιρία για να σπάσουν το ρόδι. Βοηθάει και η παράδοση με έξι σερί goal/goal (πέντε από αυτά και over). Στο 2,15 εντοπίζεται το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 και θα επιλεγεί.
  • Μια επιλογή με κόρνερ προκύπτει από το ΜονπελιέΡεμς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό με 1-4 στην έδρα της Λιόν ενώ η Ρεμς επικράτησε με 2-0 κόντρα στην Κλερμόν. Ένα ζευγάρι με παράδοση στα κόρνερ καθώς στα οκτώ τελευταία ανεξάρτητα από έδρες είχαμε 12-12-11-6-15-15-18-11. Πιο ασφαλές το απλό over 9,5 αλλά σηκώνει και λίγο παραπάνω ρίσκο για όποιον το επιθυμεί.
  • Κλείνουμε με μια δυάδα με ειδικά παικτών. Από δύο προσπάθειες για γκολ των Ντιένγκ (Λοριάν) και Νταλινγκά (Τουλούζ).

 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
18:00

Μαρσέιγ – Μπρεστ

Over 1,5 γκολ στο 2ο ημίχ.

1.96
BET: 12 units
Combo
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς

Goal/goal & over 2,5 κάρτες

2.27
BET: 12 units
Κάρτες
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς

Να δεχτεί κάρτα Αμπντούλ Σαμέντ

3.60
BET: 5 units
Μονό
20:00

Παρί – Κονκαρνό

2

3.15
BET: 5 units
Μονό
20:00

Καέν – Αζαξιό

Χ

3.40
BET: 5 units
Κόρνερ
20:00

Μπαστιά – Τρουά

Over 9,5 κόρνερ

1.82
BET: 12 units
Μονό (27/08)
16:00

Κλερμόν – Μετς

Goal/goal & over 2,5

2.15
BET: 15 units
Κόρνερ (27/08)
16:00

Μονπελιέ – Ρεμς

Over 9,5 κόρνερ

1.95
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.98 (27/08)
16:00

Στρασβούργο – Τουλούζ

2+ προσπάθειες για γκολ Νταλινγκά

1.57
18:05

Λοριάν – Λιλ

2+ προσπάθειες για γκολ Ντιένγκ

1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending