Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανωτερότητα και hot take στο 10.00 #Jimandrez

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με τρεις ωραίες επιλογές από το πρόγραμμα συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου απόψε με ανάμεικτα προγνωστικά και τρεις ωραίες επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εμείς επιλέγουμε τρία πονταρίσματα με αξία και πάμε να τα δούμε.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιορδανία. Η Εθνική μας κατεβαίνει με πολλά προβλήματα στην τελική φάση του Μουντομπάσκετ, αφού έχασε και τον Μήτογλου οπότε οι επιλογές είναι περιορισμένες. Παρόλα αυτά η πρεμιέρα είναι κόντρα σε μία ομάδα με πολύ χαμηλό επίπεδο που ίσως ανήκει στο γκρουπ των τριών πιο αδύναμων, δεν διαθέτει κανέναν αστέρα, παρουσίασε κακή εικόνα στα φιλικά και δύσκολα θα πραγματοποιήσει το κάτι παραπάνω.

Εμείς πιστεύουμε σε εύκολη νίκη της Εθνικής, αλλά θα προτιμήσουμε το Over 156,5 σε απόδοση 1.75.

Συνέχεια στο μπασκετικό κόσμο με τον αγώνα της Σερβίας με την Κίνα. Η διαφορά δυναμικής είναι τέτοια που δεν μας αφήνει ούτε εδώ να πούμε πολλά άλλα οι Ασιάτες δεν έχουν τόσο κακή ομάδα μίας και είναι έμπειρο σύνολο και διαθέτουν και έναν NBaer. Μπορούν να βρουν σκορ από μακριά, υστερούν σε δύναμη οπότε θα πάνε σε τέτοιες προσπάθειες. Μπορούν να βγάλουν το μικρό line των 67,5 πόντων στο 1.72 μίας και οι Βαλκάνιοι θα θελήσουν να καθαρίσουν με την επίθεση τους.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνουμε με ποδόσφαιρο και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, σε ένα ματσάρισμα με ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο βέβαια έχει στο μυαλό του την αναμέτρηση με την Μπράγκα. Η λογική λέει πως ο Ιβάν δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα, θα δώσει χρόνο σε αναπληρωματικούς και αναμένεται οι περισσότεροι να… παίξουν περισσότερο χαλαρά. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν αυτό το προφίλ της καλής ομάδας στο επιθετικό κομμάτι και στον τρόπο της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Πούλμαν θα στήσει πάλι ο Μπράτσος, αλλά κάποιες ευκαιρίες αντικειμενικά θα έχει. Το Over 2,5 στο 1.82 πληρώνει σε αξιόλογη τιμή.

 

Μονό
11:45

Ιορδανία – Ελλάδα

Over 156,5

1.75
BET: 10 units
Μονό
15:00

Σερβία – Κίνα

Κίνα Over 67,5

1.72
BET: 10 units
Μονό
20:00

Παναθηναϊκός – Βόλος

Over 2,5

1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending