Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τους «λύκους» για το 3.25 #Bats

Τρεις προτάσεις άνω του διπλασιασμού για αυτό το Σάββατο από τον #Bats σε Γερμανία, Αγγλία και Ελλάδα.

Δύο συνδυαστικές και μία μονή επιλογή περιλαμβάνονται στην σημερινή μας στήλη, με προγνωστικά σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

Πιστή στις παραδόσεις της η Φράιμπουργκ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χόφενχαϊμ με σκορ 2-1. Ιδανική πρεμιέρα για το σύνολο του Στράιχ που μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Τώρα επιστρέφει στη βάση της για να υποδεχθεί τη Βέρντερ Βρέμης, με στόχο το δύο στα δύο. Ποιοτικά υπερέχει της αντιπάλου της, η οποία υπέστη εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την Μπάγερν στην πρεμιέρα. Με τα κενά που παρουσίασε σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Βρέμης, ακόμα κι αν αντίπαλός της ήταν η πανίσχυρη Μπάγερν, μοιάζει πολύ δύσκολο να αντέξει στο «Μοσβαλντστάντιον». Πρώτη μας επιλογή ο άσος με over 1,5 γκολ, στο 2.10 της Novibet.

Έβερτον – Γουλβς

Σε μια μάχη που πιθανόν να αφορά και την παραμονή στην Premier League, η Έβερτον υποδέχεται τη Γουλβς στο «Γκούντισον Παρκ». Οι δύο ομάδες έχουν καταλάβει τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αυτή την στιγμή, μετρώντας φυσικά μόνο ήττες μέχρι τώρα. Ωστόσο, αυτά τα αποτελέσματα δε θα μπορούσαν να έχουν έρθει με πιο διαφορετικό τρόπο.

Η Έβερτον ήταν αρκετά ανταγωνιστική αλλά και άστοχη στο 1-0 με τη Φούλαμ, ενώ απογοήτευσε εντελώς στην συνέχεια χάνοντας με 4-0 από την Άστον Βίλα. Από την πλευρά της η Γουλβς άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αν όχι τη νίκη, στην πρεμιέρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0), ενώ και το 4-1 εντός έδρας από την Μπράιτον δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Αν και δε διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της, η ομάδα του Ο’ Νιλ είναι σίγουρα καλύτερη από τα «ζαχαρωτά», που συν τοις άλλοις έχουν να διαχειριστούν και πλήθος τραυματισμών. Καθαρά λόγω έδρας χρίζεται ως φαβορί η Έβερτον, όμως αξίζει να πάμε κόντρα με το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 3.25 από τη Fonbet.

Με τους «λύκους» για το 3.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τους «λύκους» για το 3.25

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

Κλείνουμε με Super League και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Πρεμιέρα για τον «δικέφαλο» στο πρωτάθλημα, καθώς το ματς της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό αναβλήθηκε. Φυσικά το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Αντβέρπ για τα πλέι-οφ του Champions League, μετά και την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν περιμένουμε σοβαρό πρόσωπο και απόψε από την Ένωση. Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που παρά την ήττα, απέδειξε απέναντι στον Ολυμπιακό ότι είναι αρκετά επικίνδυνη. Ακόμα και με δέκα παίκτες από το πέμπτο λεπτό, ο Πανσερραϊκός ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και μάλιστα έχασε και πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 54’. Ακόμα κι έτσι, δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι απόψε. Στερείται ποιότητας κι αν κάτι μας έχει δείξει από πέρσι η ομάδα του Αλμέιδα, είναι πως τέτοια παιχνίδια στο γήπεδό της τα καθαρίζει εύκολα. Γι’ αυτό θα πάμε με τον άσο & no goal & over 2,5, επιλογή που τριπλασιάζει στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending