Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Εμπειρία και φρεσκάδα #Dogass

προγνωστικά μουντομπάσκετ

Δύο ειδικά από τη 2η μέρα του Μουντομπάσκετ, έχει ο #Dogass

Καλημέρα σε όλους. Πάρτι στήθηκε χθες σε telegram και στήλες με τις επιλογές να περνούν με χαρακτηριστική ευκολία. Πάμε στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Όλοι πρέπει να βάλουν το χέρι τους

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Μήτογλου θα χάσει το Μουντομπάσκετ. Έτοιμη Ελλάδα θα πορευτεί με 11αδα σε όλο το τουρνουά. Μία επιλογή κράτησα από την αναμέτρηση της Εθνικής. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι έτοιμος για step up. Σήμερα θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Το να βγάλει δύο ασίστ δεν είναι τόσο απίθανο καθώς, ο Γουόκαπ θα τραβήξει τα βλέμματα. Οι over 1,5 ασίστ προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Με την εμπειρία του ο Χαντάντι

Τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση του Ιράν με τη Βραζιλία. Ο Χαντάντι λατρεύεται σαν θεός στο Ιράν, καθώς είναι ο μοναδικός Ιρανός που έχει περάσει από το ΝΒΑ. Τώρα, ακόμη και στα τελευταία του, δείχνει το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι. Πλέον αρέσκεται στο να σουτάρει από τα έξι μέτρα αλλά και από το τρίποντο. Σήμερα θα το κάνει περισσότερο αφού μπροστά του θα βρει τους εξαιρετικούς Φελίσιο και Καμπόκλο. Έτσι βρίσκουμε αξία στο over 9,5 πόντων του.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ειδικό
11:45

Ιορδανία – Ελλάδα

Ρογκαβόπουλος over 1,5 ασίστ

1.85
BET: 7 units
Μονό
12:45

Ιράν – Βραζιλία

Χαντάντι over 9,5 πόντοι

1.85
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending