Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον ΠΑΟΚ και το 1.75 #Klhmats

προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά, ο #Klhmats γράφει για την αναμέτρηση και καταλήγει σε απόδοση 1.75.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Όπως και στη χθεσινή στήλη, έτσι και στη σημερινή, θα ασχοληθώ με την Super League στα προγνωστικά στοιχήματος. Αυτή τη φορά βέβαια θα αφήσω την πρωτεύουσα και θα ανέβω στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, εκεί που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κηφισιά.

Ιδανικό το ξεκίνημα της σεζόν για τον δικέφαλο του βορρά. Νίκη με 3-0 στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, προκρίσεις στην Ευρώπη απέναντι σε Μπεϊτάρ και Χάιντουκ, ενώ την Πέμπτη κέρδισε στη Σκωτία με 2-1 τη Χαρτς, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για τους ομίλους του Conference League. Παρά τα πολλά προβλήματα και την καθυστέρηση στις μεταγραφές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζει μία ομάδα που αν μη τι άλλο πετυχαίνει το στόχο της.

Απόψε, απέναντι στην αδύναμη Κηφισιά του Γιάννη Αναστασίου, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές. Ο Μπάμπα αναμένεται να επιστρέψει στα αριστερά, θα υπάρξει άλλος παίκτης στο δεξί άκρο, ενώ δεν αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Μιχαηλίδη στα μετόπισθεν. Ακόμη, ο Οζντόεφ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη με τον Μουργκ.

Η διαφορά ποιότητας είναι αισθητή, ο ΠΑΟΚ έχει ψυχολογία και αναμένεται να «κρύψει» την κόπωση από το ματς της Πέμπτης. Επιλογή μου ο άσος με over 2,5, θέλοντας να κλείσω θετικά τα προγνωστικά και τις στήλες της εβδομάδας.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
21:00

ΠΑΟΚ – Κηφισιά

1 & over 2,5

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending