Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Νεκρή σε τροχαίο η ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάντρα Πολ

 

Η παγκοσμίου φήμης αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ απεβίωσε σε τροχαίο στον Καναδά την Τρίτη (22/08) ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο νεαρός γιος της που ευτυχώς σώθηκε.

Τραγικό θάνατο βρήκε σε τροχαίο δυστύχημα η Αλεξάντρα Πολ. Η 31χρονη αθλήτρια επέβαινε σε ένα από τα επτά οχήματα που χτυπήθηκαν από φορτηγό που διέσχιζε μια κατασκευαστική ζώνη στο Melancthon Township, μια αγροτική περιοχή του Οντάριο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο μόλις 10μηνών γιός της βρισκόταν και αυτός στο όχημα επέζησε από την μοιραία σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα του δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του. «Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της, η Alexandra και ο συνεργάτης της Mitchell Islam κέρδισαν πολλά διεθνή μετάλλια, κέρδισαν τρία μετάλλια στο Καναδικό Πρωτάθλημα και συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014″, αναφέρει η Skate Canada σε μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο της Πολ. “Η δέσμευσή της για την αριστεία συνδυάστηκε μόνο με τη ζεστασιά και την καλοσύνη της, που την έκαναν αγαπητή στους συναθλητές, τους προπονητές και τους θαυμαστές της», καταλήγει η δήλωση της Skate Canada για την άτυχη αθλήτρια.

Περισσότερα

Click to comment

Trending