Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι ΗΠΑ κερδίζουν με την επίθεση. #Dikopoulos

Οι ΗΠΑ κερδίζουν με την επίθεση

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ έχει ο #Dikopoulos. Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Team USA χωρίς άγχος αλλά και έτοιμη για μία τεράστια υπέρβαση.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Το απόλυτο μέχρι στιγμής για την στήλη μιας και η Λιθουανία χθες επιβεβαίωσε τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη. Παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο της Εθνικής το σημερινό κόντρα στις ΗΠΑ με τις δυσκολίες όμως να είναι πολλές. Ας δούμε όμως περισσότερο αναλυτικά τα σημερινά δεδομένα του παιχνιδιού.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Παιχνίδι διαφορετικού ρυθμού

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν περίπου όπως τις περιμέναμε, με μία εύκολη νίκη, αν και στην αρχή φάνηκαν να μην πατάνε καλά. Αυτό είναι ίσως και κάτι που θέλουν να αλλάξουν. Να μην έχουν νωθρό ξεκίνημα κόντρα σε διαφορετικές άμυνες και να πατάνε από νωρίς το γκάζι ώστε στην συνέχεια να διαχειρίζονται τα παιχνίδια. Είναι εμφανές πως το ρόστερ τους είναι πολύ πιο γεμάτο και ταλαντούχο από την δική μας «ενδεκάδα». Θεωρώ πως στο σημερινό παιχνίδι, στόχος της ομάδας του Στιβ Κερ θα είναι να ξεμπερδέψει από νωρίς με την υπόθεση νίκη.

Όταν μία ομάδα εμφανίζεται με πάρα πολλές απουσίες και μία μέρα πριν την πρεμιέρα χάνει και τον πρώτο σκόρερ της προετοιμασίας της τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Εθνική μας ομάδα, σύμφωνα με τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ, είναι αρκετά περιορισμένη στα συστήματα που μπορεί να εμφανίσει στο παρκέ. Κάθε νίκη όμως είναι υπέρ πολύτιμη δίνοντας χρόνο και ηρεμία σε όλους ώστε να προετοιμαστούν για την συνέχεια. Λογικά το σημερινό παιχνίδι στην ατζέντα του Ιτούδη δεν έχει δίπλα κάποιον αστερίσκο για νίκη. Μπορεί όμως να λειτουργήσει σαν μία εξαιρετική προετοιμασία για τον τελικό πρόκρισης απέναντι στην Νέα Ζηλανδία.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Δοκιμές χωρίς άγχος

Οι Έλληνες διεθνείς θα εμφανιστούν χωρίς άγχος θέλοντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχει ξανά υψηλά ποσοστά από την περιφέρεια η Εθνική μας ομάδα προκειμένου να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο παιχνίδι. Στον αντίποδα, οι NBAερ παίχτες της Team USA θα στοχεύσουν όλες τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα ώστε να εκμεταλλευτούν όλα τα αδύναμα σημεία στην ελληνική άμυνα.

Έχω την αίσθηση πως το ενδιαφέρον στο σημερινό παιχνίδι θα χαθεί γρήγορα. Για αυτό θα ρισκάρω να ποντάρω σε ένα σημείο για το πρώτο ημίχρονο. Προγνωστικά Μουντομπάσκετ με τα όρια είναι αρκετά υψηλά και θεωρώ πως είναι πιθανό να υπάρξει χαλάρωση προς το τέλος του αγώνα. Έχοντας μία άσχημη πρώτη περίοδο κόντρα στην Νέα Ζηλανδία πέτυχε εν τέλει 45 πόντους κάτι που σήμερα θεωρώ πως θα ξεπεράσει με άνεση. Θα ποντάρω στο over 50,5 που βρίσκεται σε απόδοση 1.80, έχοντας ως οδηγό το φιλικό παιχνίδι όταν οι ΗΠΑ είχαν σκοράρει 52. Καλή τύχη και καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Μονό
15:40

Ελλάδα – ΗΠΑ

ΗΠΑ οver 50,5 στο 1ο ημίχ

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending