Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ποιος είναι ο Αλέξης Καλογερόπουλος

Περιζήτητος ο 19χρονος αρχηγός της Εθνικής Κ 19 και πλέον παίκτης του Βόλου

Ο Βόλος προχώρησε σε μία κίνηση που του αρέσει να κάνει, να δίνει χώρο δηλαδή σε νέους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος, είναι ένα παιδί που ξεκινά το ταξίδι του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και επέλεξε (όπως και η ομάδα του) τον Βόλο για να τον εξελίξει!

Τυχαίο; Όχι βέβαια!

Ο Βόλος ξέρει να επεξεργάζεται τα ακατέργαστα ποδοσφαιρικά διαμάντια και τα παραδείγματα είναι πολλά.

Έχει την μαγική συνταγή; Αν αυτή ακούει στο όνομα εμπιστοσύνη, τότε ναι, την έχει!

Πάμε όμως να δούμε, να γνωρίσουμε, τον Αλέξη Καλογερόπουλο, τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό του Βόλου πλέον, που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στα 19 του ακόμη (26.7.2004) ο Καλογερόπουλος, έχει καταφέρει ήδη να θεωρείται ένας σημαντικός παίκτης για την ηλικία του, με τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (τα δύο βασικός κόντρα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό και το άλλο αλλαγή κόντρα στον Άρη) στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επί Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και συμμετοχή ως βασικός στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ναντ τον περασμένο Δεκέμβριο, επί Μίτσελ.

Η καινούργια συμφωνία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Κ19 με τον Ολυμπιακό είναι για τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2026.

Στην φετινή σεζόν δεδομένα θα παίξει στον Βόλο, που τον ζήτησε επίμονα και τον υπολογίζει, οπότε θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ελληνική Super League και δη σε μία καλή ομάδα όπως ο Βόλος, που έχει αποδείξει ότι βοηθάει στην εξέλιξη νέων παιδιών (βλέπε Δουβίκας, Μήτογλου, Κούτσιας κ.α).

Ο Καλογερόπουλος την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στην SL 2 με την Β΄ ομάδα των Πειραιωτών.

 

 

Trending