Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπράγκα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μπράγκα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπράγκα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Μπράγκα προγνωστικά

  • «Ο.Α.Κ.Α.» (69.618), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Ο Παναθηναϊκός μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες κόντρα σε ομάδες από την Πορτογαλία, ενώ η Μπράγκα έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε ελληνικές ομάδες.
  • Σε επτά από τα εννιά ματς του Παναθηναϊκού απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες, επιβεβαιώθηκε το under 2,5, ενώ αντίθετα πέντε από τα έξι ματς της Μπράγκα κόντρα σε ελληνικές ομάδες είχαν over 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Παρότι έφυγε ηττημένος από την Πορτογαλία, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης και θα τα παίξει όλα για όλα απόψε. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν αρκετά καλοί, κυρίως στα πρώτα λεπτά και δημιούργησαν ευκαιρίες για το προβάδισμα. Καλύτερη η Μπράγκα μετά την ανάπαυλα, εκτέθεσε την άμυνα του «τριφυλλιού» παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ρουίθ με άψογο τελείωμα ολοκλήρωσε μια όμορφη συνεργασία στο 51’, ενώ ο Τζαλό εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία των παικτών του Παναθηναϊκού για το 2-0 στο 73’. Ενδιάμεσα ο Σπόραρ έχασε αδιανόητη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά τελικά με γκολ του Μαντσίνι στο 90+5’ μετριάστηκε το μέγεθος της ήττας. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη χρονιά στην Super League με άνετη νίκη επί του Βόλου. Παρά το ροτέισον του Γιοβάνοβιτς, οι «πράσινοι» έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο και επικράτησαν με 3-0 χάρη σε γκολ των Τσέριν (11’), Ιωαννίδη (37’) και Βέρμπιτς (74’).

Stat attack: Το over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί σε πέντε από τα έξι ματς.

Απουσίες: Ο Κλέινχεϊσλερ παραμένει η μοναδική απουσία για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Βιλένα, Πέρεθ – Παλάσιος, Τζούρισιτς, Μαντσίνι – Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός - Μπράγκα προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παναθηναϊκός - Μπράγκα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μπράγκα

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Οι Πορτογάλοι άντεξαν την πίεση των φιλοξενούμενων στο ξεκίνημα του αγώνα και σιγά-σιγά ισορρόπησαν τα πράγματα, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζόρζε μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ με εκτέλεση του Ρουίθ έξω από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Όρτα. Ο ίδιος παίκτης «έφτιαξε» και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Τζαλό στο 73’. Κι ενώ φαινόταν πως η Μπράγκα θα πάει στην Αθήνα με πλεονέκτημα δύο τερμάτων, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και να βάλει… φωτιά στο ζευγάρι. Δεν είχε αγώνα το σαββατοκύριακο για την Primeira Liga.

Stat attack: Και στα πέντε επίσημα ματς για τη φετινή σεζόν επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Αλ-Μουσράτι στον πρώτο αγώνα πιθανώς θα τον αφήσει εκτός από το αποψινό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ματέους – Γκόμεθ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν – Α. Όρτα, Καρβάλιο – Ρ. Όρτα, Πίζι, Μπρούμα – Ρουίθ.

Παναθηναϊκός - Μπράγκα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Μπράγκα

Το γκολ του Μαντσίνι κράτησε τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της πρόκρισης, και το καυτό Ο.Α.Κ.Α. δίνει ελπίδες στους «πράσινους» για την ανατροπή. Βέβαια η Μπράγκα δεν είναι τυχαία ομάδα και δεν παύει να είναι φαβορί για την πρόκριση. Όμως η συνέπεια που έχει δείξει το σύνολο του Γιοβάνοβιτς μας πείθει πως τουλάχιστον θα διατηρήσει αλώβητη την έδρα του. Παράλληλα, με την αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων στην επίθεση αξίζει να πάρουμε το combo 1Χ & goal/goal στο 2.40 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending