Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μόνο έτσι σκοράρει ο Γουατανάμπε #Dogass

Μόνο έτσι σκοράρει ο Γουατανάμπε

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Ο #Dogass επανέρχεται με μία επιλογή από το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου.

Καλησπέρα παιχταράδες μου. Πέρασε άνετα η χθεσινή επιλογή (είχε ανέβει από νωρίς και σε reel) με τη Σλοβενία να κερδίζει με 88-67. Πάμε, στα προγνωστικά μας, με μία επιλογή με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Έτσι βγάζει το ψωμί του

Η επιλογή μας για σήμερα είναι τα over 1,5 τρίποντα του Γιούτα Γουατανάμπε σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr. Εξηγούμαι. Ο NBAερ της Ιαπωνίας είναι τεράστιο όνομα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου (στο ίδιο επίπεδο με τον Ρούι Χατσιμούρα). Δεν είναι τυχαίο πως βρίσκει κάθε χρόνο συμβόλαιο σε ομάδα NBA (βασικά έχει παίξει μόνο στο NBA). Και στις πέντε ομάδες κάνει μία και μόνο δουλειά. Σουτάρει έξω από τη γραμμή των 7,25 με ποσοστά ευστοχίας που αγγίζουν το 50%! Στην πρώτη αναμέτρηση, με σοβαρό αντίπαλο πήρε δέκα προσπάθειες και ευστόχησε στις δύο. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα από τον σουτέρ των Phoenix Suns που θα βρει μπροστά του τη Αυστραλία, μία ομάδα που δίνει αρκετά σουτ τριών πόντων.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ειδικό
14:10

Αυστραλία – Ιαπωνία

Γουατανάμπε over 1,5 τρίποντα

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending