Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Ξεκούραση… και ντέρμπι κορυφής

Ξεκούραση... και ντέρμπι κορυφής

Γράφει ο #Dikopoulos. Λιθουανία και Μαυροβούνιο διεκδικούν την πρωτιά ενώ η Γερμανία ψάχνει την νίκη κόντρα στην αδιάφορη Φινλανδία.

Καλημέρα σε όλες τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες. Χάθηκε για μόλις μισό πόντο το χθεσινό σημείο, μιας και οι ΗΠΑ σκόραραν ακριβώς 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στα σημερινά παιχνίδια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ολοκληρώνονται οι μισοί όμιλοι. Υπάρχουν και παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον αλλά και ομάδες που θα κάνουν ροτέισον. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά Μουντομπάσκετ.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Ώρα για ξεκούραση

Στις 10:30 ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα με το παιχνίδι μεταξύ Γερμανίας και Φινλανδίας. Ένας αγώνας χωρίς κανένα ενδιαφέρον, καθώς η Γερμανία έχει προκριθεί ως πρώτη ενώ η Φινλανδία έχει αποκλειστεί έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτή θα είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γκόρντον Χέμπερτ, προπονητή της Γερμανίας, να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Έχοντας μάλιστα πρόσφατο τον τραυματισμό του Βάγκνερ, δεν πρόκειται να ρισκάρει με την υγεία των παιχτών του.

Θεωρώ πως ένας παίχτης που θα πάρει αρκετές ανάσες είναι ο Σρέντερ. Ο 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε 36 λεπτά κόντρα στην Αυστραλία και θα χρειαστεί ανάσες για την απαιτητική συνέχεια. Δεν θα περάσει πολύ ώρα στο παρκέ ο Σρέντερ, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα δεν ενδιαφέρει καθόλου την Γερμανία. Το όριο στους πόντους βρίσκεται στους 17,5 και με βάση τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ δύσκολα θα το ξεπεράσει. Σε τιμές διπλασιασμού το σημείο έχει μεγάλη αξία και θα είναι η πρώτη μου επιλογή για σήμερα.

Ντέρμπι κορυφής

Ο τέταρτος όμιλος εξαρχής είχε ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους. Όχι μόνο γιατί οι δύο πρώτες ομάδες που θα προκριθούν θα δημιουργήσουν έναν νέο όμιλο με την Εθνική μας (εάν προκριθούμε) και τις ΗΠΑ. Αλλά και γιατί από την ημέρα που έγινε η κλήρωση ξέραμε πως θα προκριθούν το Μαυροβούνιο και η Λιθουανία. Το μόνο που δεν ξέραμε είναι ποια χώρα θα τερματίσει πρώτη και ποια δεύτερη. Αμφότερες έκαναν παρέλαση, να μου επιτραπεί ο όρος, στους δύο πρώτους αγώνες. Μοιάζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και γνωρίζουν πως η πρώτη θέση αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στα προημιτελικά.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μακσβίτις, προπονητής της Λιθουανίας, έχει δείξει τόσο σε επίπεδο εθνικής όσο και με την Ζαλγκίρις πως οι ομάδες του είναι τέλεια δομημένες. Ξεκάθαροι ρόλοι, παίχτες που γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και ένα σύνολο δεμένο, καθώς αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί. Για αυτό και θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο πολύ σκληροτράχηλο Μαυροβούνιο. Σκεπτόμενος προγνωστικά Μουντομπάσκετ για το συγκεκριμένο παιχνίδι μου άρεσε αρκετά το χάντικαπ (-5.5) στην νίκη των Λιθουανών. Δεν θέλω όμως να ρισκάρω σε ένα παιχνίδι που η διαφορά δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Έτσι θα οδηγηθώ να ποντάρω στην νίκη της Λιθουανίας από το ημίχρονο, προκειμένου να αποφύγω τα χάντικαπ. Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε ότι και αν ποντάρετε.

Ειδικό
10:30

Γερμανία – Φινλανδία

Σρέντερ under 17,5 πόντοι

2.00
BET: 20 units
Μονό
15:30

Μαυροβούνιο – Λιθουανία

2 ημίχ. / 2 τελ.

1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending