Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ποιότητα και η έδρα σε Ιαπωνία και ΟΑΚΑ #Jimandrez

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών με Μουντομπάσκετ και το κρίσιμο ματς του Παναθηναϊκού

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε και πολλές επιλογές στο μενού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ματς με ενδιαφέρον στην Ασία, ιστορική ρεβάνς για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Η ποιότητα μετράει

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γερμανίας κόντρα στην Φινλανδία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι διαδικαστικού χαρακτήρα περισσότερο καθώς η παρέα του Σρέντερ θέλει απλά να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και να κερδίσει ενώ εκείνη του Μάρκανεν έχει αποκλειστεί και δεν συνεχίζει στο κύριο ταμπλό της διοργάνωσης. Η αλήθεια είναι πως η δεύτερη απογοήτευσε με τις επιδόσεις της, αλλά η ήττα από τους Ιάπωνες είναι καταδικαστική. Λίγα πράγματα έδειξε, μόνο ο Σκανδιναβός σταρ του ΝΒΑ ήταν εκεί. Από την άλλη τα πάντσερ, σάρωσαν την Αυστραλία και έδειξαν το βάθος που διαθέτουν. Δεν θα αγωνιστεί ο Βάγκνερ αφού θα κρατηθεί για τα νοκ-άουτ αλλά υπάρχει η ποιότητα ώστε να επικρατήσει και να το κάνει με άνεση και ουσία. Η επιλογή μας είναι ο άσος με χάντικαπ 9,5 πόντων στο 1.83 αφού υπάρχει το κίνητρο της πρώτης θέσης.

Συνεχίζουμε με το δεύτερο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Αυστραλία και Ιαπωνία, με την νικήτρια ομάδα να παίρνει την πρόκριση. Φυσικά οι «μπούμερς» θεωρούνται δίκαιο φαβορί για την νίκη, υπερέχουν σε ποιότητα και εμπειρία με τον Μιλς να αναλαμβάνει πάλι ηγετικό ρόλο. Ακόμα και στα κορμιά που οι Αυστραλοί είναι σοφτ, έχουν μεγαλύτερο βάθος και μπορούν να πάρουν πόντους στην ρακέτα. Οι διοργανωτές πάντως δεν πρόκειται στην έδρα τους να τα παρατήσουν, διαθέτουν περιφερειακές επιθετικές λύσεις και ενδέχεται να… εκμεταλλευτούν τα κενά στο αμυντικό παιχνίδι του αντιπάλου που η αλήθεια είναι αρκετά. Το over 75,5 της Ιαπωνίας στο 1.78 είναι αρκετά αξιόλογο.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά: Το ματς της χρονιάς

Κλείνουμε με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα. Το πόσο σημαντικό είναι το ματς αυτό για τους «πράσινους» δε χρειάζεται, ούτε μπορούμε να αναλύσουμε την κατάσταση των δύο ομάδων αφού πάνω κάτω όλοι τα ξέρετε. Το προγνωστικό μας βασίζεται στα γκολ, οι Πορτογάλοι δεν μπορούν να αμυνθούν και το καυτό ΟΑΚΑ προσφέρεται για… τέτοιες καταστάσεις.

Το over 2,5 στο 1.88 είναι τίμιο.

Μονό
10:30

Γερμανία – Φινλανδία

1 (-9,5)

1.83
BET: 10 units
Μονό
14:10

Αυστραλία – Ιαπωνία

Ιαπωνία over 75,5

1.78
BET: 10 units
Μονό
22:00

Παναθηναϊκός – Μπράγκα

Over 2,5

1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending