Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαφορά κλάσης και ποιότητας στο 1.90 #Jimandrez

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ενισχυμένες αποδόσεις

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά αξίας σε Μουντομπάσκετ και στο ματς της ΑΕΚ με την Άντβερπ το βράδυ.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε και ξεκινάμε την ανάλυση μας με Μουντομπάσκετ αλλά και το ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κρίνει… πολλά. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά: Δυνατά φαβορί

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γεωργίας με την Βενεζουέλα, σε ένα ματς must win και για τις δύο αφού ο νικητής θα προκριθεί. Βέβαια για να τα καταφέρει αυτό η λατινοαμερικάνικη ομάδα πρέπει να γίνουν ορισμένα θαύματα οπότε το σύνολο του Ηλία Ζούρου δείχνει πιο ικανό. Η αλήθεια είναι πως απέναντι στην Σλοβενία δεν έπεισε, αλλά υπερέχει σε ποιότητα και δυναμική. Σενγκέλια, Μαμουκελασβίλι, Μακφάντεν και Μπιτάτζε αποτελούν εξαιρετικές λύσεις και προμηνύεται… μία εύκολη νίκη.
Εμείς θα… στηρίξουμε την Γεωργία που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη ενώ υπερέχει και σε κορμιά με τον άσσο -12,5 χάντικαπ στο 1.75.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την Βραζιλία σε ένα ματς που επίσης κρίνει πρόκριση αφού η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στην 16αδα. Φαβορί γκραν υπάρχει καθώς η «σελεσάο» είναι μία τρομακτικά πιο ποιοτική ομάδα, παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους… κάνει πάρτι. Διαθέτει κορμιά για να βάλει στην ρακέτα όπως ο Καμπόκλο, καλούς σούτερ και γενικότερα είναι τουλάχιστον δέκα κλάσεις πάνω από μία τίμια αλλά πολύ φτωχή επιθετικά ομάδα. Οι Αφρικανοί νίκησαν το Ιράν με τα χίλια ζόρια σε ένα ματς ακατάλληλο για την υγεία των ματιών μας, δύσκολα θα αποφύγουν την συντριβή από την άμεσα ενδιαφερόμενη Βραζιλία που… ετοιμάζει ξέσπασμα. Το διπλό -18,5 στο 1.90 είναι παραπάνω από αποδεκτό.

Προγνωστικά: Κιτρινόμαυρη βραδιά

Κλείνουμε με το ΑΕΚ – Άντβερπ. Χωρίς πολλές αναλύσεις όπως στο ματς του Παναθηναϊκού, οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν πως μόνο εάν επιτεθούν μπορούν να σπάσουν το καλοστημένο κατενάτσιο των Βέλγων. Κενά αμυντικά βέβαια έχουν και είναι ερώτημα πως θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Μπορούμε να κρατήσουμε το αμφίτερμα στο 1.88 δεδομένης της φόρας που θα δώσει η Αγία Σοφία αλλά και της αμυντικής κατάστασης των γηπεδούχων.

Μονό
11:00

Γεωργία – Βενεζουέλα

1 (-12,5)

1.75
BET: 10 units
Μονό
12:45

Ακτή Ελεφαντοστού – Βραζιλία

2 (-18,5)

1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00

ΑΕΚ – Άντβερπ

Goal/Goal

1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending