Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα στο Ιράν έως 2.42! #DonKixotis

προγνωστικά

Ντεμπούτο στα προγνωστικά κάνει ο #DonKixotis, ποντάροντας στην αναμέτρηση Φούλαντ – Περσέπολις, από το πρωτάθλημα του Ιράν.

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr. Είμαι ο ΔΟΝ Κιχώτης και από σήμερα ξεκινάω και εγώ με την σειρά μου την αρθρογραφία σε αυτό το τεράστιο site. Ήταν τιμή μου η πρόταση που δέχτηκα και φυσικά δεν θα μπορούσα να απορρίψω αυτή την μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε! Άλλη μία πρόκληση μπροστά στην καριέρα που έχω αποφασίσει να χτίσω και να ξέρετε πως σίγουρα η πορεία μου στην αρθρογραφία θα είναι πετυχημένη!

Από εμένα μην περιμένετε μεγάλες αναλύσεις, στατιστικά και προϊστορίες. Μου αρέσει κυρίως να ποντάρω με βάση τα νέα που δύσκολα βρίσκει κανένας , με τον τρόπο που κινούνται τα χρήματα στην αγορά και τις πτώσεις αποδόσεων σε μη δημοφιλή κατηγορίες για στοιχηματισμό! Πολλές φορές θα βρούμε αξία και πτώση απόδοσης έως την έναρξη του κάθε αγώνα που θα έχουμε παίξει, επαληθεύοντας το ρεπορτάζ και τις σωστές πληροφορίες. Μετά απλά θα παρακολουθούμε τα 90 λεπτά του αγώνα για να δούμε αν θα πάνε καλά όλα και σε αγωνιστικό επίπεδο!

Πρεμιέρα στο Ιράν έως 2.42!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρεμιέρα στο Ιράν έως 2.42!

Προγνωστικά: Φούλαντ – Περσέπολις

Ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και ας πάμε στο Ιράν όπου θα έχουμε το πρώτο μας παιχνίδι!  Άσχημα έχουν μπει οι γηπεδούχοι άλλωστε είναι και ένα από τα φαβορί για να υποβαθμιστούν απέναντι στην Περσέπολις η οποία είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της χώρας της. Το 1.65 του διπλού μοιάζει ικανοποιητικό σε μια πρώτη μάτια και ανοίγω 10 μονάδες ποντάρισμα. Αγαπημένος τρόπος παιχνιδιού μου είναι και να σκοράρουν οι ομάδες που επιλέγω στο πρώτο ημίχρονο το 1.98 δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο καθώς η Φούλαντ έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι στιγμής φέτος πριν τα πρώτα 45 λεπτά! Οι δύο αυτές επιλογές για τους μη έχοντες μεγάλη κάβα μέσα από την επιλογή του Bet Builder πληρώνει 2.42 και κλείνω με 5 μονάδες εδώ!

Ανακεφαλαιώνοντας Φούλαντ – Περσέπολις Νίκη Περσέπολις 1,65 10 μονάδες (stoiximan) Φούλαντ – Περσέπολις 10 μονάδες Να σκοράρει η Περσέπολις στο πρώτο ημίχρονο 1.98(stoiximan) Φούλαντ – Περσέπολις 5 μονάδες Bet Builder να σκοράρει η Περσέπολις πρώτο ημίχρονο και να νικήσει τον αγώνα 2,42(stoiximan) Καθημερινό Live betting θα βρίσκεται από εμένα στο Group του Κουβανέζου και στο κανάλι μου στο Telegram

Μονό
21:00

Φούλαντ – Περσέπολις

2

1.65
BET: 10 units
Μονό
21:00

Φούλαντ – Περσέπολις

Περσέπολις over 0,5 στο 1ο ημίχ.

1.98
BET: 10 units
Combo
21:00

Φούλαντ – Περσέπολις

2 & Περσέπολις over 0,5 στο 1ο ημίχ.

2.42
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending