Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα Ζηλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ελλάδα - ΗΠΑ προγνωστικά

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία προγνωστικά

  • «The Mall of Asia Arena», Μανίλα (20.000).
  • Στις 15:40 θα γίνει το πρώτο τζάμπολ.
  • Δύο φορές έχουν συναντήθηκαν σε επίσημες διοργανώσεις με την Ελλάδα να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες.
  • Ο νικητής προκρίνεται στην φάση των 16, μαζί με τις ΗΠΑ, ως δεύτερος.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Ήττα εντός προγράμματος για την Εθνική μας ομάδα κόντρα στις ΗΠΑ και πλέον το σημερινό παιχνίδι αποτελεί τελικό πρόκρισης. Πολύ καλή εμφάνιση για περίπου 15 λεπτά, μείναμε κοντά στο σκορ, αλλά το βάθος και οι λύσεις των Αμερικάνων ήταν περισσότερες και πιο ποιοτικές. Στα θετικά η πολύ καλή εμφάνιση των Παπαγιάννη και Ρογκαβόπουλου, ειδικά ο πρώτος αποτελούσε σταθερή πηγή απειλής στην ρακέτα. Συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις ο Ουόκαπ έχοντας 9 πόντους και 7 ασίστ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποκόμισε έναν μικρό τραυματισμό αλλά είναι διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει περισσότερο ταλέντο και από την δική εμφάνιση θα κριθεί το σημερινό αποτέλεσμα.

Stat attack:

  • 86,5 πόντους πετυχαίνει επιθετικά η Εθνική Ελλάδος.
  • Αρκετά υψηλό το ποσοστό (62%) στα σουτ δύο πόντων.
  • Στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων σημειώθηκαν 200 πόντοι, με την Εθνική να κερδίζει με 103-97.

Απουσίες: Χωρίς τον Μήτογλου συνεχίζει η Εθνική Ελλάδος, ερωτηματικό αποτελεί ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

 

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεπορτάζ Νέας Ζηλανδίας

Ένα δικό τους παιχνίδι παραλίγο να χάσουν οι Νεοζηλανδοί. Απώλεσαν διαφορά 5 πόντων στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα αλλά εν τέλει πήραν την νίκη στην παράταση. Τα προβλήματά τους επικεντρώνονται στην άμυνα, καθώς φαίνεται να μην έχουν την κατάλληλη ομοιογένεια. Επιθετικά λειτουργεί εξαιρετικά, με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, συνεχόμενη κίνηση και αρκετά ελεύθερα και μη σουτ τριών πόντων. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως κόντρα στην Ιορδανία είχε 52% (13/25) από την γραμμή του τριπόντου. Η Νέα Ζηλανδία είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να εκπλήξει τον αντίπαλό της αλλά εάν της επιτρέψεις να βρει ρυθμό επιθετικά μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

Stat attack:

  • Με 43% ευστοχία σουτάρει από τα 6.75 μέχρι στιγμής η Νέα Ζηλανδία.
  • Αρκετά υψηλό ποσοστό τα 17 λάθη στα οποία υποπίπτει ανά παιχνίδι.
  • Δεν έχει κερδίσει ποτέ την Ελλάδα, ούτε σε επίσημο ούτε σε φιλικό παιχνίδι.

Απουσίες: Δεν έχει καμία απουσία

 

Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία

Η Ελλάδα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένη γιατί το παιχνίδι θα είναι απαιτητικό. Άλλωστε ο νικητής προκρίνεται και καμία από τις δύο ομάδες δεν θα θέλει να αποκλειστεί τόσο νωρίς. Περιμένω να έχει γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι και για αυτό θα ποντάρω και στο Over 157,5. Παράλληλα, συνδυάζοντάς το και με νίκη της Ελλάδας με -4,5 πόντους δημιουργείται μία εξαιρετική απόδοση πάνω από το 1.90.

Ειδικό
15:40

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία

1 (-4,5) & οver 157,5

1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending