Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Αντβέρπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Αντβέρπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Αντβέρπ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Αντβέρπ προγνωστικά

  • «Στάδιο Αγιά Σοφιά» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο.
  • Πρώτο ματς: Αντβέρπ – ΑΕΚ 1-0.
  • Σε φιλικό: Αντβέρπ – ΑΕΚ 0-3
  • Και στα τρία μεταξύ τους ματς (από τα οποία τα δύο είναι φιλικά) επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Η ΑΕΚ έχει απολογισμό 1-4-2 απέναντι σε ομάδες από το Βέλγιο, ενώ η Αντβέρπ μετρά δύο νίκες και μία ήττα κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Έπεσε μαχόμενη στην Αμβέρσα η ΑΕΚ, κάνοντας την πρώτη ήττα της σεζόν με το 1-0 από την Αντβέρπ. Μια στιγμή αδυναμίας στην άμυνα της κόστισε στο 16ο λεπτό, με τον Γιάνσεν να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η Ένωση είχε αρκετές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα και παρότι στο 51’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Με την ήττα αυτή πλέον η ομάδα του Αλμέιδα χρειάζεται μια μεγάλη νίκη για να ανατρέψει την κατάσταση και να βρεθεί στους ομίλους. Αρνητικό ξεκίνημα έκανε στο πρωτάθλημα το Σάββατο, μένοντας στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας. Μόλις στο πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Άλεξιτς και χρειάστηκαν 29 τελικές κι ένα χαμένο πέναλτι για να καταφέρει να ισοφαρίσει ο «δικέφαλος» με τον Γκατσίνοβιτς στο 78’.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε έντεκα από τα τελευταία δώδεκα ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Πέραν του μακροχρόνια τραυματία Φερνάντες, δεν υπολογίζεται κι ο Γκαρσία που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς. Αντίθετα, ο Στάνκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Πόνσε, Τσούμπερ.

ΑΕΚ - Αντβέρπ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!ΑΕΚ - Αντβέρπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Αντβέρπ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, και το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Σε ένα ματς που… υπέφερε αρκετά, η Αντβέρπ κατάφερε παραδόξως να βγει νικήτρια και να υπερασπιστεί την έδρα της. Στην πρώτη της φάση στο ματς προηγήθηκε με τον γκολτζή Γιάνσεν (16’), κι από τότε η άμυνά της ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε αρκετές περιπτώσεις γλίτωσε την ισοφάριση, ειδικά μετά την αποβολή του Μπατάιγ στο 51’, αλλά είχε κι από την πλευρά της κάποιες καλές στιγμές. Ταξίδεψε στην Αθήνα με γεμάτες τις μπαταρίες της, καθώς το ματς της απέναντι στη Γάνδη αναβλήθηκε.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς της.

Απουσίες: Σίγουρες απουσίες αυτές των Βέρχουλστ και Κορμπανί λόγω τραυματισμού, καθώς και του τιμωρημένου Μπατάιγ. Αμφίβολοι παραμένουν οι Ντε Βολφ και Ένγκελς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπιτέ – Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Βάινς – Εκέλενκαμπ, Φερμέρεν, Κεϊτά– Οντρέικα, Μπαλικουίσα, Γιάνσεν.

ΑΕΚ - Αντβέρπ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΑΕΚ – Αντβέρπ

Το 1-0 σίγουρα δίνει προβάδισμα στους Βέλγους, όμως η εικόνα του παιχνιδιού έδειξε πως η ΑΕΚ έχει πολλές ελπίδες. Αναπόφευκτα περιμένουμε ένα πιο ανοιχτό ματς εδώ, και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της Ένωσης πρόκειται να ανεβάσει και τον ρυθμό. Μοιάζει λογική επιλογή το over 2,5 στο 2.08 της Novibet. Επίσης, δεδομένου ότι δύσκολα το παιχνίδι θα καθαρίσει από νωρίς, αναμένουμε να δούμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Άλλωστε, τέσσερα από τα πέντε τέρματα που έχει πετύχει η ελληνική ομάδα στην σεζόν ήρθαν από το 78’ κι έπειτα. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε και το να επιτευχθεί γκολ από το 73’ μέχρι το τέλος, με απόδοση 1.85 στην Stoiximan.

Περισσότερα

Click to comment

Trending