Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ – Χαρτς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Χαρτς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Χαρτς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Χαρτς προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Γκιγέρμο Κουάδρα.
  • Πρώτο ματς: Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι σε ομάδες από την Σκωτία, ενώ η Χαρτς έχει μόνο ήττες στις τρεις αναμετρήσεις της με ελληνικές ομάδες.
  • Η Χαρτς μετά 3/3 over 2,5 κόντρα σε ελληνικές ομάδες.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ 

Με την εμπειρία και την ποιότητά του να φαίνονται στο χορτάρι του «Τάινκαστλ Παρκ», ο ΠΑΟΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης νικώντας με 2-1 την Χαρτς. Τα πράγματα ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο για την ελληνική ομάδα, καθώς μετά από πέναλτι του Σβαμπ ο Σάνκλαντ άνοιξε το σκορ στο 9’ από τα έντεκα μέτρα. Ωστόσο, με τον ίδιο τρόπο οι Θεσσαλονικείς απάντησαν, με τον Αυστριακό να διορθώνει το λάθος του σκοράροντας από τη βούλα στο 12’. Παρότι το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, τελικά δεν συνεχίστηκε αυτός ο φρενήρης ρυθμός. Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, όμως ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ανώτερος παίρνοντας προβάδισμα με καταπληκτικό σουτ του Ζίβκοβιτς στο 75’. Το 2/2 έκανε για το πρωτάθλημα η ομάδα του Λουτσέσκου στο ματς που ακολούθησε για την Super League με αντίπαλο την Κηφισιά, επικρατώντας με 2-1 στην Τούμπα. Ο Ζίβκοβιτς αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 25’, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Τζίμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τον «δικέφαλο του βορρά» ισοφαρίζοντας στο 75’, όμως μόλις τρία λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Καπάν έγινε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στα μεταγραφικά, παρελθόν αποτελεί ο Νάρεϊ, ενώ επίσημη μορφή πήρε κι η συμφωνία για την απόκτηση του χαφ Μεϊτέ με δανεισμό από την Μπενφίκα.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ευρωπαϊκά του ματς σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Η επιστροφή του Μπάμπα από τιμωρία αλλά και του Σαμάτα από τραυματισμό θέτουν ως μοναδική απουσία για τον ΠΑΟΚ αυτήν του Φιλίπε Σοάρες .

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κετζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Τσιγγάρας – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

ΠΑΟΚ – Χαρτς προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!ΠΑΟΚ – Χαρτς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Χαρτς

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, στην οποία πόνταρε πολλά για να διεκδικήσει την πρόκριση η Χαρτς, χάνοντας με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Παρότι ο Σάνκλαντ την έβαλε μπροστά στο σκορ μόλις στο 9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη για την σκωτσέζικη ομάδα. Το προβάδισμά της «σβήστηκε» άμεσα, όταν με τον ίδιο τρόπο στο 12’ ο Σβαμπ έκανε το 1-1. Ο ρυθμός δεν ήταν αρκετά υψηλός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης και πέρα από τη φάση με το γκολ του Σάνκλαντ στο 67’ που ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, η Χαρτς δεν έχει να επιδείξει πολλές αξιόλογες για αυτήν στιγμές. Ο Ζίβκοβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ με πανέμορφο γκολ στο 75’ κι οι γηπεδούχοι δε βρήκαν απάντηση μέχρι το τέλος. Το ματς της Κυριακής για το πρωτάθλημα στην έδρα της Νταντί δε βοήθησε την ομάδα του ΜακΆβοϊ να πάρει ψυχολογία, καθώς σε αυτό ήρθε η πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις. Με γκολ του ΜακΚάουαν στο 63’ η Νταντί πήρε δίκαιη νίκη και υποχρέωσε την Χαρτς στη δεύτερη διαδοχική της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Stat attack: Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε οκτώ από τα τελευταία εννιά ματς της στην Ευρώπη.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Χάρινγκ, Γκόρντον, Χάλκετ και ΜακΚέι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κλαρκ – Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ– Όντα, Ντέβλιν, Λάουρι , Κοχρέιν – Σάνκλαντ, Μπόις.

ΠΑΟΚ – Χαρτς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Χαρτς

Με τη νίκη στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ αφήνει ελάχιστα περιθώρια στους κατώτερους Σκωτσέζους να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αν βάλουμε και τις επιστροφές για τον «δικέφαλο» στην εξίσωση, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την Χαρτς. Πολύ χαμηλά βέβαια το διπλό οπότε δε θα το προτιμήσουμε. Καλή επιλογή μοιάζει αυτή των 2-3 γκολ στο 2.07 της Fonbet, μιας και δεν είναι από τα παιχνίδια που εύκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending